Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu Kız Ne Çağrıda Bulunmak İstedi Sizce Destek

Bu Kız Ne Çağrıda Bulunmak İstedi Sizce Destek
0
148

Similar threads

Arkadaşlar Dün akşam saat 22 de face den tanıştığım bir kızı çıkma teklifi açıcaktım : Ben: sana bir şey bildirmek istiyorum Kız: hemen söleme biliyorum sözde çağrıda bulunmak istediğini ben: hazır Kız: yarı yolda bırakır die korkuyoRum Ben: Ne Süre Hazır Olursan O zmn Söylimama şunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar eski sevgilim beni aldattı intikam vs olaylarına girmedim sessiz kalıp unutmaya çalıştım fakat ayrıldıktan 2 ay sonra twiter açmıştı birincil tweeti buydu ve şimdiki sevgilisi bunu favorilerine eklemişti Sizce bu söz eski kız arkadaşına mı yeni kız arkadaşına mı yazılı olabilir? kime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba Arkadaşlar Size Hikayemi Anlatıcam Aşk MI Takıntı MI Siz Karar Verin Sırası Gelmişken Yaş 19 Kızın Adı Merve Orta Okulu Beraber Okuduk Benzer Sınıftaydık Yani , Okulda Kime Sorsan Okulun En Güzel Kızı Derdi Okulun Çevreside Dahil Ast Ergenlik, Yüz Güzelliğine Takılıp Hoşlandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kız arkadaşımdan temmuzda sebebini belirterek ayrılmıştım ve ayrıldıktan sonra şu güne değin muhabbetler, espriler vs devam ediyoruz kıza 2*3 defa sordum beni seviyor musun diye o da hepsine olumlu yanıt verdi (en son 1 saat önce sordum) ve baştan eski halimize dönmek için teklifte bulundum ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar Sanaldan Reele acayip bir hikaye,Facebook tan her erkeğin yapabileceği gibi,hoş gördüğüm bir bayana,ve resimlerini fazla güzel bulduğum bir bayana,mesaj gönderdim,mesaj içeriğim şuydu Merhaba,Bana bir merhaba çağrıda bulunmak istermisin, Tabiki hayır diye cevap aldım neden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt