Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu kız ne demeye çalışıyor?YorumLarınızı BekLiyorum

Bu kız ne demeye çalışıyor?YorumLarınızı BekLiyorum
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaŞlar bugÜne kadarkİ yardimlariniz İÇİn Çok teŞekkÜrlerbugÜn kiz hİÇ beklemedİĞİm bİr haberİ verdİÖzÜr dİlerİm sana olan hİslerİm tamamen değil olduben senden ayrilmak İstİyorumİŞte bu sÖzlerİ okuduĞumdan berİ Şoktayim
ya ben İntahar edİcem
ya da o ne yapicam
bİlmİyorum

Similar threads

Arkadaşlar Çook uzun eğer okuyup cevap verirseniz sizlere teşekkür borçlu olurumŞimdiden yorumlar için teşşekkürler Arkadaşlar 18 yaşında bir üniversite öğrencisiyimDaha üniversitenin ilk gününde Otobüste bi kız gördüm o zamandan beridir onu unutamıyorumKendisi tıp fakültesi öğrencisi ben ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
MerhabaBen 29 yasindayim kiz 20Dugunde gordum asik oldum29 yasinda olmama rahmen daha once boyle birsey olmamistiNeyse mevzu bu kizUtangac filan degilimFacebooktan buldum gönder soyledimSoyle oldu Merhaba merve bunu nasil soyleyecegimi bilmiyorum,ama Senden etkilendim ben Bilmeni istedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
şimdi arkadaslar müsade verirseniz bastan sona basıma gelenleri anlatayım ve sonra yorumlarınızı alayım şimdi ben yaklasık olarak 2 aydır bir kızla cıkıyorum ama bazı dengesiz hareketleri beni cıldırtıyor ben 20 kız 17 yasınada ben üniversite nedeniyle eskişehirdeyim o ise lise sebebiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
selam arkadaslar simdi beni cok asagiliyacaksiniz ama manâlı degil bende kendimi cok asagiliyorum,su anda kafayi yemek üzereyim klavyem kül icinde kaldi biraz uzun olabilir ama okumanizi ve açıklama yazmanizi cok istiyorum buna cok ihtiyacim var yasim 36, 12 yıl önce görücü usulü ile türkiyede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,496Konular
982,193Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt