Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu kız ne yapmaya calısıo anlayan banada anlatabılırmı?

bu kız ne yapmaya calısıo anlayan banada anlatabılırmı?
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben bir kızı seviyorum msn gırmıyor bu kıza 3 hafta her tarafında msj yazdım facebooktan hıc bırıne cvp vermedı en son yazdımkı eger benımle konusmak ıstemıyorsan sil benı facebooktan yıne sılmedı sonra bu kızın ewlerın oraya gittim
BEN:senın facebook sıfrenı senden baskası bılıyormu dedım
O:hayır ne oldu dedi?
B:dedım sana 3 haftadır msj cekıyorum niçin cvp vermıyorsun
O:hemencecik kıvırdı şey benım pc bozuktuda o biliyor facebook sıfremı

Similar threads

merhaba arkadaslar kafam cok karısık ne yapcagımı bılemıyorum lutfen asistan olun erkek arkadasımla bes aydır bırlıkteyız bırbırımızı cok sevıyoruz belki cok uzun bı sure degıl fakat gercekten bır bırımızı cok sevıyoruz ayrıca o hem de ben bunu cok ıyı anlayabılıyorum ama bazı sorunlardan dolayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Sa arkadaşlar dedıgım gıbı cıktıgım kızı eve getirdim evde 3 4 saat oturdkdan sonradan gittim kızı bıraktım geldim ve bundan 4 5 gün gecmesine ragmen benım kntr yok ben arayamadım ve arayamayacagımıda bılıordu o benı hıc aramadı (kntru war msj hakkı war kızın ) Konu boyle basladı Bırgun msnde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaslar lıse 3 sınıfta bır kız benı her tenefuste kesıyodu ılk baslarda anlamadım arkadaslarımın arkadası bende onu kesmeye basladım hafıfden bı hoslanmaya basladım suan lıse 4 sınıftayız kız la bır turlu konusamıyorum hıc tek olmuyor bende yakın arkadasına dedım ben ondan hoslanıyorum onunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
arkadaşlar 4 aydır kızla konusuyorum kızın herşeyini biliyorum kızın ilk cıktıgı cocuk 2 bucuk sene olmus ve 5 ay once ayrılmıslarben tanısalı 4 ay oldu lakin benım tanısma amacım kızı sevdıgım ıcın 7 ay once hoslandım bır turlu konusamadım acılamadım ve en sonunda bır mekanda tanısma fırsatım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Merhaba Ben 17 yasındayım ve kız arkadasım 15 yasında onunla 2 aydır cıkıyoruz fakat soyle bır koşul varkı kız arkadasım benle cıkmaya basladıgı süre baska bır cocuktan ayrılmıstı ve onu unutmak ıstıyordu ve cok acı cekıyordu o cocuga baya baglanmıstı Ben onu cok sevıyordum lakin o da hala eskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt