iltasyazilim
FD Üye
slm arkadşlar yaşım 17 benzer okuldayız kızla 20 gndür felan mesajlaşıorz işte hoşlandım kızdan söylemeye krr verdim lakin makaraya sarmak istedim işte dedim sna anlatmak istediğim bişey var ama söyleyemiyrm dedim söyle dedi bu bnm için fazla önmli dedim sonra başladım işte bu snn takımın çok ezik bi ekip seni bizim tkaıma geçemeye misafir etme ediyrm felan dedim içimde bu vardı bunu sölemek istiyodum dedim oda hyr dedi işte evet demeyi öğrenmelisin dedim oda bna bu şekilde çok çıkma teklifi edildi alıştm bundan böyle dedi vaktinde fazla evet dedim çok pişmanım geçmişi unutamıyorum keşke pek fazla kişiyle çıkmasaydım dedi bn manâlı olan çok kişiyle çıkman deil doğru kişiyle çıkman dedim sonra msnden çıktı bunu söyleyeli 2 gün oldu hala mesajlaşıorz bn kıza onu sevidimi ve bütünüyle çıkma teklifi etmedim ama böle dedi sanırım bnm sevdimi biliyorondan sonradan dün beni asap etmek için kanka diyodu ya off sırası deil dedim oda sen bni ne oalrak görüyosn diye mesaj attı bnde hiç bişey dedim sinirlendim sonradan mesaj atmış fazla birey çıkma teklifi için ısrar ediyo fakat kabul etmiyrm kimseyle çıkmak istemior demiş bna durup duruken bnları bna biri açıklarmı bu kız ne yapmaya çalışıyo