iltasyazilim
FD Üye
Yaz tatilinin başında sınıfta fakat kıza onu sevdiğimi söyledim(bütün bu kıza mesajları ve ısrarları facebook üzerinden yaptım) kız ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi sonradan aradan 2 gün geçti 2 hafta öncesine değin her zaman ısrar ettim geçen süre içerisinde kız seni öldürürüm abim seni dövecek gibi şeyler söyledi lakin yinede peşini bırakmadım öğretmenlere söyledi öğretmenler peşini bırak bırakmazsan seni döverim dedi eğer kız benim yanıma mesaj attı diye gelirse gözüme gözükme dedi ben bıraktım 1 hafta öncesinde kız bana mesaj attı mesajda ben seni peşimden gelecek mi diye reddetmiştim ve benimle yüzyüze konuşursan seni sevebilirim yazıyordu ben mesaj göndermedim tehlikeli bir durum bu mesajdan 2 gün sonra okulda kız neler yaptı neler erkeklerin koluna giriyor müzik açıp karşımda erkekle dans ediyor erkeklere orasını burasını saçını başını ellettiriyor bu kız ne yapmaya çalışıyor benimle oyun mu oynuyor boğazını kesecem akıllanacak sizce ne yapmalıyım mesaj göndereyim mi bütün bunlara karşın onu çok seviyorum