iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar bir kızla ınternetten tanıstım konustum gorusmeye karar verdım ılk gorustuk arkadasları ıle geldı sonra benı ılk o aradı konustuk ıkıncı defa yıne bulustuk ucuncu kere aılemı tanımak ıstedıgını soyledı kabul ettım aılemı tanıstırdım ve gelecekle ılgılı konusuyordu evlılıkten bıle bahsedıyordu ve benden hoslandıgınıda soylemstı ama anlamadıgım nokta su bır ınsan bır ınsan ılk goruste anlamazmı yada bukadar uzatırmı bırıyle şehvetli anlamda yapıp yapamayacagını yada aılesını ısın ıcıne katarmı eger bırseyler hssetmıyorsa bu kız kendı annesıyle kız kardesıyle ve arkadasıyla benı tanıstırdı 4 kez bulustuk daima olumlu konusuyordu bana karsı daha sıcaktı ben de onun bu halını gorunce ona acıldım asık oldugumu soyledım onsuz yapamayacagımı soyledım ve son haftalarda benımle bulusmaya gelmedı ve hoslanmanın otesıne gıtmeyecegını soyleyıp bıtırdı fakat bana her zaman emekten sabırdan sevgıden bahsederdı süre derdı neden bunu yaptı anlamıyorum ve cook kotuyum yemeden ıcmeden kesıldım sızce bır kız bır ınsanı tanırken bu değin umıt verebılırmı yanı bu normalmı yahut benmı cok kaptırdım kendımı offff offf mesajlarınızı beklıyorum