iltasyazilim
FD Üye
bikız vardı okulda birincil günden bu güne dek daima bakıstk en son bunun ismini sınıfını öğrendim onun sınıfından bi kız bayağı arkaddsm vardı onunlada samimiymis arkadasıma onunla tanısmak istediğimi falan söyledim sonradan su aralar kimseyle çıkmak istemiyorum demis ama bi konusabiliriz demis ama bütün cevabımı pazartesi vericem demis o gün cumaydı pazartesi konusmak istemiyorum dedi suan bu seylere alısık değilim tarzından bi seyler demis sonraki teneffs kabul etti konusmayı alışılagelmiş azıcık konustuk okulda cok iyi gecmisti sonradan hatta arkdasıma onun benim hakkımdaki yorumlarını sormamı istedim hos cocuk falan demis 23 tenefüs daha sonra ben yapamıcam, suan bi iliski istemiyorum, iyi cocuk ondan kaynaklananbisey yok sadece kimseyle çıkmak istemiyorum gibi seyler söylemis ya bu kızın yarı hiçmi duyguları yok ben ona konsrkende dedim hemen bisey istemiyorum önce tasısalım konsalım azıcık dedim lakin ? yani ben ne yapmam gerekli bi kaç gün sonradan tekrar konussammı lütfen yorum yapın