Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bu kıza açılsammı ?

bu kıza açılsammı ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mrb arkadaşlar ocagın 3 de yeni ihale ile yeni bir işe başladım başladıgım günde bnm yaşlarımda fazla hoş bir kız da benimle beraber başladı işe

Benim meslek tecrübem oldugundan nedeniyle kız benim çıragım gibi bişe oldu
neyse kızlan hoşlanıyordum kızla arada bir bakısıp bakısıp gülüyoduk neyse bir gün cesaretimi toplayıp akşam ne yapıyon diye sordum walla eve gitcem dedi

Otomobil ayarlarsam gezmeye gıdermıyız diye sordum bitmiş dedi neyse akşam oldu kızı aldım bide 1 kankası wardı kızın onuda aldık dağyoluna gittik neyse sohpet muhappet ogünü öylece geçirdik

kızın hakkında pozitif bilgim yoktu emrindeki kız pisikopatın pisligin teki bali çeken bir kız hesabını yapın bundan böyle )

kız fazla güzel we kendini anlatılmaz derecede begenmiş bi müşteri

bu kızdan fazla hoşlanıyorum ama sözümü dinlemez diğer erkeklerle bir yerlere gider diye açılmıyorum takriben 1 haftadır kendi kendimi yiyorum açılsammı açılmasammı diye

bana gelince böylece aman aman müşteri değil fakat idare ederim karizmam yeterince

çenede var öyle ya da böyle

keza kızın annesi babası bambaşka kız gecenin 2 sinden aşagı eve gitmiyor o türden bir mahlukat )) açılsammı açılmasammı bu kızdan bana hayır gelirmi

yorumlarınız için çoktan teşekkürlerr

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt