iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ablam benden 1yaş büyük lise 4 ve onun yakın bi arkadaşı var kız fazla hoş beren saat gibi ve akıcı kız neyse ben bununla WhatsApp dan konuşuyorm çıkma konusunu konuştum kızla kız ben 2yıldır hayatıma kimseyi sokmuyorum buyüzden istemiyorum kimseyi ve sınavlar var beni telefona bağlayan birisi olsun istememdedi fakat bunun yanında ben yürek atınca oda atıyo felan ve ben yeniden gelecekden konuşunca bugünde şunu dedi aynen kopyala yapıştır yapıyorum Belirli ol böylesi daha iyi Arada bi araya gelirsek sana kardeşim gözüyle bakarsam fazla daha dar ederim severim seni kolumun altına alırım saçınla oynarım yanaklarını sıkarım ısırırım yerim ya ?bunu dedi siizce derdi ne bu kızın dün ilk olarak buluştuk ablam vasıtasıyla ve normalde çok eksik konuşurken dünden itibaren sürekli onunla konuşuyorum ve ben değil oda konu açıyo resim felan atıyo sorularım;Bu kızın derdi ne nazmı yapıyo yoksa ne ((arkadaşları,ablam kime sorsam özge çıkmaz kimseyle diyo) 2sorum;bu kızı kendime nasıl aşık ederim