iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar bu yıl lise 3'e başlıyacağım 8 sınıfa değin sevdiğim bir kız vardı meğersem bu kızda benden hoşlanıyormuş ve ben bunu 8 derslik yazında öğrendim arkadaşlarıma yaşadıklarımı anlatınca niçin çıkma teklifi etmedin dediler ben o vakit çekingendim acilen çekingen değilim lakin espirili biride değilim her neyse bunca zaman geçmiş bu kıza ulaşmalı mıyım ? başka kızlarla çıkmayı denedim olmuyor yapamıyorum içim içimi yiyor ondan başkasıyla çıkmam diyorum her hangi bir hüzünlü şarkı çalsa o aklıma geliyor aşkı filmi romantik komedi bile izlemiyorum o aklıma geliyor arkadaşlar bu kızı bulmalı mıyım ? nasıl bulacağım ? yani 8 derslik bitti benzer şehirdeyiz fakat öbür liselerdeyiz onun okuduğu lisedeki bir kaç kişiye sordum tanımadıklarını söylediler zaten pek içli dışlı biri değildir bir arkadaş grubu vardır 3 birey hep onlarla takılır birde arkadaşlar bulduğum da telefon numarasını ne yapmalıyım birincil mesajımda ne demeliyim hiç bir fikrim değil burdan öğüt edecek arkadaşları bekliyorum
anekdot : 3 4 ay önce pabuç olmak için mağazaları geziyorum içerde onu gördüm babası ile ayakkabı seçiyorlar heralde babasının seçtiği ayakkabılardan memnun yok moreli bozuk içeri girdim göz göze geldik 3 saniye sonra merhaba nasılsın nasıl gidiyor sadece bu soru daha sonra babasının yanına gitti bilmem niçin moreli bozuk değildi yüzü gülüyordu özet olarak hala beni seviyor mudur sizce ? ne yapmalıyım artık birşeyler olsun istiyorum olmuyor kendim yapıcağım tavsiyeleriniz istiyorum arkadaşlar
anekdot : 3 4 ay önce pabuç olmak için mağazaları geziyorum içerde onu gördüm babası ile ayakkabı seçiyorlar heralde babasının seçtiği ayakkabılardan memnun yok moreli bozuk içeri girdim göz göze geldik 3 saniye sonra merhaba nasılsın nasıl gidiyor sadece bu soru daha sonra babasının yanına gitti bilmem niçin moreli bozuk değildi yüzü gülüyordu özet olarak hala beni seviyor mudur sizce ? ne yapmalıyım artık birşeyler olsun istiyorum olmuyor kendim yapıcağım tavsiyeleriniz istiyorum arkadaşlar