iltasyazilim
FD Üye
Geçen aylarda birinden hoşlanıyordum Adı Ayşe Çıkma teklifi ettim Ayşe'de birazcık düşüneyim dedi, üsteledim falan lakin kabul etmedi Bazı durumlardan nedeniyle zıtlaşmaya, tartışmaya başladık ve beni facebook'tan çıkardı Ayşe'de bu durumu gidip bir müşterek arkadaşımız olan diğer bir kıza Melikeye anlatmış Melikeyi de iyi tanırım, yakın sayılırız Lakin Melike, Ayşe'ye benim hakkımda şunları demiş: O yersiz, başına bela açar, mücâdele, sana birincil ilk olarak dedim facebook'tan dostluk teklifini kabul etme dedim lakin dinlemedin falan fistan gibi şeyler demiş yani Ayşe'yle benim aramı daha da bozdu, beni kıza karaladı Daha Sonra Ayşe mevzuyu kapatmış yeniden açmamış fakat bu defa Melike konuyu açıyormuş, beni soruyormuş sıkça Neyse 1 ay falan geçti Ben diğer biriyle çıktım ve bunu facebook'tan ilişkisi var diye belirttim Ilk beğenen kim oldu biliyor musunuz? Melike Yani beni Ayşe'ye karalayan, aramızı daha da bozan kız ilişki durumumu beğenip açıklama atmaz mı? Attı Ayrıca beni karaladığını Ayşe'den öğrendim ve Ayşe'nin de yeni ilişkimden haberi bile değil çünkü facebook'ta arkadaşım değil ve Melike'de anlatmamış Ayşeyle aramızdaki kavga küçüktü ve şu an aramız iyi ama birincil ilk önce onu bana karşı dolduranlardan biri de Melikeymiş Neyse arkadaşlar benim anlayamadığım yer şurası:
Sizce bu Melikenin amacı ne olabilir? Benden hoşlanıyor mu, bana garezi mi var?
Sizce bu Melikenin amacı ne olabilir? Benden hoşlanıyor mu, bana garezi mi var?