Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu mektup benım işime yaramadı bari sevdıgıne ne soylecegını bılmeyenlere yarasın

Bu mektup benım işime yaramadı bari sevdıgıne ne soylecegını bılmeyenlere yarasın

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bu mektubu sevdıgınız kısıye yollayın ıns sevgınızın degerını bılır

Mektubuma, edebiyatın son derece kalıplaşmış kelimeleri olan nasılsın iyi misin? gibi klasikleşmiş sözcüklerle yok de; seni sevdiğimi seni fazla çok özlediğimi söyleyerek açmak istiyorum
Bir insanın yaşayacağı en zor duyguları yaşıyorum olur ya de
Sana karşısında duymuş olduğum istek, uzun zamandır rüyalarımı süsleyecek değin hoş olmasına rağmen en büyük eksikliği içime yediremedim Bazen düşünüyorum da; her şey eskisi gibi olur mu diye? Fakat bazen de bunun fazla şiddet olabileceği düşünüyorumÇaresiz, çok rahatsız bir hastanın beklediği minicik bir ümit vardır ya, benim ümidimde belki öyle fakat bu ümit benim yüzümde en azından bir gülümseme bırakabiliyor Aklıma her geldiğinde özellikle gecelerSabaha değin düşünüyorumHer şey nasıl olmalıydı diye kendi kendimeEn azından böyle olmamalıydı bence
Aslında sen de haklıydın Sonsuz bir türlü sabahleyin olmayan gecelerde sana hak verdi zaten Ne yapacağımı bilmediğim, yapayalnız geçirdiğim, bir türlü kimseye açılıp söyleyemediğim umutsuzluk içinde akıcı bu göz yaşlarım senin içindi
Seninle birincil tanıştığım günler, seninle sohbet etmek için can atardım Her lahza aklımdaydın Tek düşündüğüm birey sendin İçimde bir nefret olmasına karşın Bu da ayrılıktı Okulda evde dışar da aklım hep sendeydi Bu da bana sevinç veriyordu ne yapabilirdim fakat Hala bu kadar uzun vakit geçmesine karşın sana ait hiç bir şeyi unutmadım Unutamadım Hatırlar mısın? Bir kere sen de bana unut diye us vermiştin Unutmanın bu değin zorlama olabileceğini öğrendim Hatırından Çıkmak kelimesini böylece çok özlemişim ancak keşke unutabilsem o kadar çok denedim ancak Seni hatırlatacak bir şey karşıma çıkıyor tekrar Yalnız kaldığım zaman bir tek şey düşünüyorum Ne olabilir ki Bu duygunun nasıl bir şey olduğunu tahmin bile edemezsin
Şayet de ilk defa böyle duygular içindeyim Kendimi çok yalnız hissediyorum Hayatımda birincil defa bu kadar derin duygular içinden hareket ederek birisine açılıyorum Bunun baskı yanı da duygularımı paylaştığım kişinin sevdiğim birey olmasıOlur Ya de en zor dakikalarımı yaşıyorum şu anda Şimdiye değin duygularımdan kimseye bahsetmemiştim çünki
Serin bir gecede, Yaşarın romantik şarkılarının eşliğinde şu yazıyı yazmak öyle fazla zor geliyor ama Hiç göz yaşların benimkilerle yaşadı mı? Benim göz yaşlarım hiç yalnız kalmadı biliyor musun? Her Zaman göz yaşlarıma eşlik ederdim Hiçte soramazdım göz yaşlarıma niçin ağlıyorsunuz diye? Korkardım İçimde sakladığım bir tek dileğimde mutluluğundu Göz yaşlarımın peşinde daima mutlu olmanı dilerdim yıldızlardan
Vakit o kadar zalim ama, beni dinleyen birini bulmuş iken tekrar çabuk olmamı istiyor Vakit Defalarca acımasızdı zaten
Son cümlelerimi yazarken benim için fazla kutsal olan aşkım kelimesini pek çok söylemeyi istedim ancak Bunu anlata bilmek muhtemel değil Benim yazacaklarımın tümü bu dek Umarım fakat mutlusundur ve her şey gönlünce olur Kendine iyi bak

858,496Konular
982,363Mesajlar
30,220Kullanıcılar
bulut0910Son üye
Üst Alt