Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu mektup sana !!!

bu mektup sana !!!
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
bu mektup sana !!! Bu mektup sana…hani vaktiyle canım dediğim sen vardın ya işte ona bu mektup… Belki hüzünlenirsin diye göz yaşlarımı akıtmadım korkma mektuba… Bakarsın hatanı anlarsın incitmezsin bir daha kalpleri diye yazıyorum Korkma ben alıştım yaşamaya senin bıraktığın o kırık kalple… Hemen nerdesin ne yapıyorsun kimin elini tutuyorsun yada kime aşkım diyorsun bilmiyorum Fakat sakın incitme onların kalplerini… Benim suçum çağrıda bulunmak oysa seni fazla sevmekmiş… Yoksa sen bunları yapacak biri değildin,belkide… Hatırlıyor musun o günleri hani birbirimize seni fazla seviyorum derdik… Ne dek güzeldi o günler sana anlatamam çünkü anlamazsın! Hiç düşündün mü bilmiyorum bensiz yapabilir mi acaba diye Fakat hiç zannetmiyorum çünkü sen egoist bir yürek taşıyorsun biliyorum… Hani senin için her şeyi yaparım derdim, bende yaparım derdin hatırlıyor musun? Fakat sen hiçbir şey yapamazsın çünkü sen yalnızca arkadan vurursun… Belki hüzünlenmişsindir, dur bekle pencereden dışında bak gözünü kapat Ve biraz bekle… Evet unuttun yok mi yazdıklarımı! Hayır deme kendini kandırırsın, beni kandırdığın gibi… sırası gelmişken bizim şarkımız vardı hatırladın mı? Ben hiç unutmadım fakat çünkü hep onu dinliyorum… Yalnızlık… Bilir misin bu duyguyu? Ben mükemmel bilirim çünkü aldatan bir bayan gibidir yalnızlık… Karanlığı bilir misin peki? Fazla çaresiz kalırsın hani tutunacak dalın kalmaz ya işde böylece bir şey… Nerden bileceksin oysa! Derhal ben keza yalnızlığı ayrıca de karanlığı yaşıyorum senin umurunda olmasada… Şayet geri dönmek isteyeceksin bana Sanacaksın ama bende döneceğim sana Lakin yanılıyorsun,sana bir sözüm var ve bütün cesaretinle kazı beynine; BAZI ŞEYLER AFFEDİLEMEYECEK DEK BÜYÜKTÜR, LAKIN KUSURUNA BAKMAMAK BÜYÜKLÜKTÜR… SENİ KUSURUNA BAKMAMAK BÜYÜKLÜKSE,BIRAK YALAN DÜNYADA BEN MINIK KALAYIM! Evet…bir şelale kadar kavgacı geldi sana belki yazdıklarım; Ama su değin berrak duygularımla akıttım sayfaya merak etme! Sen zaten merak etmezsin oysa! Çünkü sen,çünkü sen… ALINTIbumektupsana5c5549990aa7cgifalt :Laie15: Laie 15 :Laie15: veriLdiyse özür diLerimbumektupsana5c5549990aa7cgifalt :Laie15: Laie 15 :Laie15:  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt