Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu nasıl aşk...Açılmalımıyım açılmamalımıyım ???

Bu nasıl aşk...Açılmalımıyım açılmamalımıyım ???

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
mrb ben lise 2 ye geçtim özellikle 7 sınıftan sonra birazcık daha büyüdüğüm için gerçek aşkı aramaya başladım 16 yaşıma geldim 2 kızdan hoşlandım birisine sevdiğimi söledim oda seviyordu ama çıkma durumu falan olmadı neyse 1 sene öncesine kadar bir kızı gördüm ben onu tanıyordum ama o beni daha bütünüyle tanımıyordu yani merhabalığımız vardı onun güzelliğinin yanı sıra fazla masum ve iyi bir insana benziyordu ona gün geçtikçe aşık olmaya başladım onun geçtiği yollardan geçiyordum onu görür görmez heyecanlanıyordum yazın aynı yerde çalışmaya başladık yanından geçerken bile bakamıyordum onun yüzüne uzak daima onu izliyordum onunla konuşamıyordum muhabbet kuramıyordum ve hiçte aşık olan bir insan gibi daima gülmüyordum ona karşı gelelim bugüne birşeyler anlamaya başladı sanırsam gözlerime gizemli gizemli bakışlar atıyordu bana bakıp gülüyordu ben ise şaşkın sersemlemiş onun yüzüne bakıyordum gerçek aşkımı bulmuştum sanırsam çünkü fotoğraflarına bakıp gözlerimin dolduğunu gördüm o başka bir erkekle konuşurken daima içten içe kıskandım sabah akşam defalarca onu düşünerek düş kurdum onu unutmaya bile çalıştım ben normalde sagopa dinlerken en ağır metal şarkılar dinelemye başladım onun yüzüne bakmadım ona karşısında gülmedim hiç fakat unutamadım unutamıyorum

not ; o hoş bir kız ben ise 1 75 boy 75 kilo ela göz siyah saç yüzümde bissürü sivilce var yüzümde azıcık tombik kıza karşıda ciddiydim ve kendim olmaya çalışitım defalarca yani sanki yakışıllı diyebilirim

neyse

iki haftalığına memleketine gitti onun beni sevip sevmediğini bilmiyorum fakat eğer açılrsam ve o beni redderse dayanamam lütfen destek edin okul açıldıktan 1 hafta daha sonra açılmayı planlıyorum sizce açılmalımıyım açılmamalımıyım?????

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt