Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bu nasıl bi karmaşıklıktır

bu nasıl bi karmaşıklıktır

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar 8 aydır bir ilişkim var iyi kötü bu zamana kadar geldik çok hoş günlerimde oldu çok güç günlerimde şu anda 2 ay daha sonra askere gidicem lakin nasıl gidicem bilmiyorum askerlik başvurumu bile kız arkadaşımla birlikte yaptık hoş bi ilişkimiz var lakin kafamdada bi kaç soruyla birlikte gidicem askere heralde ne gibi soru derseniz örneğin son zamanlarda fazla tartıştık sebep ise kız arkadaşımın ailesi birazcık baskıcı bi ailesi var ailesi yüzünden görüşmekte zorlanıyoruz hadi o meseleyide geçtik başlıca derdim şu telefon konusu çalıştığı yerde telefonla oynaması yasaklanmış şiddet yazışıyoruz fakat canımı sıkan durum şu mesela askere gidicem son 2 ayım normalden daha fazla konuşmamız gerekiyor diye düşünüyorum ama olmuyor whatsapptan yazışıyoz falan geç yazdında yada yazmadında çıldırıyorum resmi olarak neymiş efendim kardeşi yazıomuş arkadaşıyla konuşuyomuş hep bişiler bi sebepler yalan söliceni çokta düşünmüyorum ama kız arkadaşıma benim 2 ay sonradan gideceğimi ve 1 yıl gelmeyeceğimi nasıl anlatabilirim nasıl hissettirebilirim ? yani ne yaptıysam son 2 ayımızı iyi geçirelim dediysemde olmuyor fazlasıyla basmakalıp geçiyor sanki yada bana öle geliyorçok üzülüyorum çok özlücem diyor fakat nedense ben bunu bir türlü hissedemiyorumbunu karşı tarafa nasıl anlatbilirim hissettirebilirim ? şu 2 ayın çok değerli olduğunu nasıl anlatabilirim ne yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum

858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt