iltasyazilim
FD Üye
2 takvim sevgilimden aldatılalı epey bi vakit oldu
civarımda bayaga bi kız var 3 tanesinden önerge bile aldım
lakin öyle bir duygudurki resmen bütün kızlardan nefret edesim geliyo
güvenemiyorum arkadaşlar ya hiç bir kimseye bırak kızı falan filan hiç bir insan ogluna güvencim kalmadı insanlık ettim sevdim defalarca insanların kötü yönlerini gördüm
Ey Ya'Rabbim bir tanesimi Allahına kadar seven biri bana gelmez akıcı gördügüm
kızlarda var teklif etsem kabul eder lakin ilerki zamandada onlar bozuyo diye
yine bi acaip oluyorum hep güvendigim insanlardan darbe aldım
pek bi duruma geldimki bundan böyle ölsemde kurtulsam keşke
ilk sevgilimin aldatmasını ögrendikten daha sonra ne biliyim ondan korku ediyorum aynı zamandada diğer kızlarda ondaki özellikleri arıyorum sıkıntımda efkarlandıgım süre aklıma geliyo gözlerim doluyo Ne biliyim insanlık birisini Hoşuna Gitmek bu zamanda nasıl bu dek kolay bir şey 18 YILLIK HAYATIMDA ŞUNLARI ANLADIM
1 AŞKIN YERİNİ *****LİK KALLEŞLİK ALMIŞ
2 İNSANOGLU ÖZÜNÜ UNUTMUŞ İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ
3 TEK TABANCA İİDİR DİYECEM FAKAT BİR YANDANDA SARILIP ÖPECEGİN BİR SEVGİLİNİN OLMASI DAIMA AYRIDIR DİYORUM
napıyım arkadaşlar vallahi billahi intiharın eşigine geldim siz iç acıcı bir şeyler söyleyin
civarımda bayaga bi kız var 3 tanesinden önerge bile aldım
lakin öyle bir duygudurki resmen bütün kızlardan nefret edesim geliyo
güvenemiyorum arkadaşlar ya hiç bir kimseye bırak kızı falan filan hiç bir insan ogluna güvencim kalmadı insanlık ettim sevdim defalarca insanların kötü yönlerini gördüm
Ey Ya'Rabbim bir tanesimi Allahına kadar seven biri bana gelmez akıcı gördügüm
kızlarda var teklif etsem kabul eder lakin ilerki zamandada onlar bozuyo diye
yine bi acaip oluyorum hep güvendigim insanlardan darbe aldım
pek bi duruma geldimki bundan böyle ölsemde kurtulsam keşke
ilk sevgilimin aldatmasını ögrendikten daha sonra ne biliyim ondan korku ediyorum aynı zamandada diğer kızlarda ondaki özellikleri arıyorum sıkıntımda efkarlandıgım süre aklıma geliyo gözlerim doluyo Ne biliyim insanlık birisini Hoşuna Gitmek bu zamanda nasıl bu dek kolay bir şey 18 YILLIK HAYATIMDA ŞUNLARI ANLADIM
1 AŞKIN YERİNİ *****LİK KALLEŞLİK ALMIŞ
2 İNSANOGLU ÖZÜNÜ UNUTMUŞ İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ
3 TEK TABANCA İİDİR DİYECEM FAKAT BİR YANDANDA SARILIP ÖPECEGİN BİR SEVGİLİNİN OLMASI DAIMA AYRIDIR DİYORUM
napıyım arkadaşlar vallahi billahi intiharın eşigine geldim siz iç acıcı bir şeyler söyleyin