iltasyazilim
FD Üye
Merhaba Universite ogrencisiyim Babamin kuzeninin kizi bizim okulu kazandi benden bir ağıt kucuk Uzun suredir konusuruz Benden hoslandigini dile getirmisti birkac kere defalarca anlamamazliktan gelip sakaya vurdum Bende birseyler yok degildi ama aileden biri olmasi beni hep dusundurdu artı hizli favranmadim kesin kararlar almak istedim ve agirdan aldim Aylar gecti Bu meseleleri astik Birbirimize acildik Ama cok kiskanc surekli sorun cikaran bir kizdi Yinede hep suyuna gittim Insan annesini isteklerini olmak icin markete ciktigina trip yer mi ? Ben oyle diyeyim siz anlayin gerisini En son aramizda bir tartisma gecti azıcık sert ciktim Ve daha sonra bana attigi mesajda , benim onu anlayamayacagim, ve onun benim icin degerli olmadigini dusundugu yaziyordu Acikladim Seviyorum dedim Sonra da istemiyorum dedi Bu ne bicim ask ? Ne yapmam lüzum isratci mi davranmaliyim yoksa kendi haline mi birakmali bilmiyorum yardim edenlere simdiden tesekkurler
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.