Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu ne hız Pınar

Bu ne hız Pınar
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bu ne hız Pınar bir şarkısın sen jürileri bir şarkısın sen oyuncuları jürisi daha yeni doğum yapan ve ekranlara yeni yeni dönmeye başlayan meşhur oyuncu Pınar Altuğ tekrar anne olmak istiyormuş SU'YA BİR KARDEŞ YAPMAK İSTİYORUZ!' 1548638999 1548638999 bunehizpinar5c4e5b1d663b8bunehizpinar5c4e5b1d663b8 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberpinar05nisan&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg PINAR ALTUĞ İLE EROL EVGİN ATV'NİN YENİ ŞOVU 'BİR ŞARKISIN SEN' İÇİN EL ELE VERDİLER Televizyon için başta birlikte meslek yapacak iki ünlü ismin tanışıklıkları doğrusu çok eskilere dayanıyormuş Pınar Altuğ: 'Fazla küçükken Erol Bey beni kucağına almış Bu hikayeyle çok hava attım' Türk Pop Müziği'nin eskimeyen sesi Erol Evgin ile hoş spiker Pınar Altuğ, atv'nin 'Bir Şarkısın Sen' adlı gösteri programı için biraraya geldi 'Bir Şarkısın Sen'de Türkiye'nin dört bir yanından seçilen kabiliyetli 20 çocuk, her cumartesi ekrana çıkacak Ve son 50 yılın nostaljik şarkılarını seslendirecekler 'Aman hatalı anlaşılmasın Bu bir yarışma yok Biz çocukları yarışa sokmuyoruz Amacımız izleyicilere neşe saçan dakikalar geçirtebileceğimiz, çocuklara da tatlı bir anı olarak kalacak bir şov yapmak' diyen ekranın yeni ikilisi ile neşelendirici bir sohbet gerçekleştirdik Üçüncü torunu bekleyen Erol Evgin ve çiçeği burnunda anne Pınar Altuğ ile çocukların dünyasına daldık, biraz nostalji yaptık, jürili yarışma programlarını eleştirdik ve Eurovision tahmininde bulunduk EROL BEY ETKILI OLDU * Sizi bu projeye çeken ne oldu? Erol Evgin: Çocuklar En büyük etken çocuklar oldu Pınar Altuğ: Erol Bey'in varlığı! Dahası çocuklarla ilgili olunca hiç düşünmedim Yeni anne olduğum için projeyi duyunca kalbim hopladı * Erol Bey, 30'lu yaşlarını yaşamış kadınların çocukluk aşkıdır Pınar Bayan, sizin için de pek miydi? PA: Evet, örneğin benim annem ve anneannem de Erol Evgin hayranıdır Biz Yeşilyurt'ta oturuyorduk ben çocukken Erol Bey ben çok küçükken beni kucağına almış Hani anneler çocuklarına anlatır ya Ben yıllarca bununla arkadaşlarıma hava attım (kahkahalar) EE: Şarkılarımı söylemeye başladığım yıllarda 06 yaş grubundaki kız çocuklarıydı onlar O ilginin sürmesi çok hoşuma gidiyor tabii Biz onlarla kocaman bir aileyiz * 'Bir Şarkısın Sen' nasıl bir program olacak? EE: Son 10 yılın en sevilen, yakın tarihimize anılarımıza, yaşamlarımıza sinmiş, onların fon müziği olmuş şarkıları çocuklar seslendirecek ara sıra, bu şarkıların reel sahipleri de davetli usta olarak programa davetli olacak * Jüri olacak mı? Bu projede jüri yok Jürili işlere asap oluyorum Bana da birçok yarışmadan jüri olmam için önerge geldi Ama kabul etmedim Çocukları sınav heyecanıyla ayakta tutup, kendi aralarında yemek tarifi yapan insanlara saygı duymuyorum GÖZLERİNİZ DOLACAK * 'Bir Şarkısın Sen'in başrolünde çocuklar var lakin bu bir çocuk programı değil, öyle değil mi? EE: Hayır kesinlike değil id PA: Ben de arkadaşlara programı anlattığım süre, 'Amaan cumartesi akşamı çocuk programı izlenir mi?' diye tepki gösteriyorlar Ama bu çocuklar hakikaten özel seslere sahipler Şarkıları o kadar güzel söyleyecekler ama, dinlerken gözleriniz dolacak Hepsi Türkiye'nin farklı alanlara yönlendirilmiş yerlerinden seçildi Ciddi bir tercih turnesi yapıldı * Emin bir branş var mı? EE: Türk müziği, millet, pop ve arabesk Dört dal olacak * Çocuklar ailelerini, okullarını bırakıp İstanbul'a nasıl gelecekler ? PA: Ekibimiz bu konuda fazla iddialı çalışıyor Çocuklar İstanbul'da kendi okullarının muadili okullara yerleştirilecekler Ve iki buçuk ay boyunca aileleriyle birlikte burada bizimle yaşayacaklar Sahiden onlar için güzel bir hatıra olarak kalacak ama onların hayatlarından bir şey götürmeyecek Çekimler okul saatlerinin dıştan yapılacak * Peki niye nostaljik şarkılar? Sizce eski şarkılar daha mı güzel? PA: Evet, kesinlikle EE: Dönemlerin ruhları vardır diye düşünüyorum PA: O vakit derhal fazla ruhsuzuz! (gülüyor) EE: Yani, acilen de bir ruhumuz var lakin şimdiki tüketim üstüne Atmak, başkalaşmak üzerine Eşyalar, dostluklar, aşklar, şarkılar her şey fazla ivedi tüketilir oldu 70'li yılların şarkıları hala dinleniyor mesela 'Cover' yapılıyor Çünkü 70'li yılların bambaşka bir ruhu vardı 2000'ler azıcık ruhsuz geliyor bana PA: Bundan beş yıl önce meydana çıkan bir şarkıyı o kadar çoğumuz hatırlamayabiliriz lakin Erol Bey'in şarkılarının hepsini ezberden biliyoruz Bence bu yeteri kadar kıstastır zaten EE: Bu anlamda bu program, son 50 yılın hoş şarkılarını bitmiş hatırlatmış olacak PA: Çocuklar kendi yaşıtlarına da bunları öğretmiş olurlar 'STAR YARIŞMASI' YOK * Bir ara ufak şarkıcı furyası vardı Bu şovla her yerde böyle bir şart ortaya çıkar mı? EE: Star geliştirmek, müziği iş edinen insanları yetiştirmek önemli bir iştir Pop star yarışmaları insanlara vaatlerde bulunuyor 'Bir Şarkısın Sen'in kimseye bir vaadi değil * Bir SMS atma, oy gönderme durumu var sanırım İzleyiciler neyi oylayacak peki? EE: Şarkılar yarışacak fakat onda bile sınıflandırma değil * Şarkıların nesi oylanacak? Zaten aşina şarkılar PA: Hani sevdiğiniz bir şarkı olur da uzun yıllar sonradan dinlediğinizde diğer bir haz alırsınız Bunun gibi, 'Ya bu şarkıyı fazla özlemişim, bitmiş dinlemek oldu' dediğiniz şarkıya oy vereceksiniz EE: Çocuklara asla 'Sizi star yapacağız' vaadinde bulunmadık FAZIL SAY'I DAVETLI ETTİM * Mutlaka onları beğenecek ve teklif götürecek kimseler olacaktır EE: Bu çocuklar, elemelerden geçirilerek seçildi Ola Ki de bu şov, sanat yolundaki birincil anıları olacak PA: Keza eğitim de alacaklar EE: TRT'de Nükhet Duru ile beraber 'Bizden Size'yi sunuyorduk 67 yaşlarında minicik bir çocuk geldi Korkak ürkek bakıyor Ben onu aldım, sohbet ettik Sonradan piyanonun başına geçti İşte o çocuk Fazıl Say'dı Yani bu çocukların içinden de büyük müzisyenleri çıkabilir PA: Adam olacak çocuk kesin olur Erol Bey, sizin de iki torununuz var değil mi? Evet, Eren ve Erol Erol İngiltere'de yaşıyor Tekrar Tekrar göremiyorum onu Mayıs ayında üçüncüsü de geliyor Erol'a kardeş Seri çalışıyor çocuklar (gülüyor) * Torun daha tatlı oluyor derler, dürüst mu? Torun, insanın daha rahat zamanına geliyor Ben hatırlıyorum, uçağa atlar gelir, karımı öperdim, çocuklarımı severdim Her Yerde uçağa atlar turneye çıkardım Çok yoğun çalıştığım yıllardı Torunlar, evime daha fazla zaman ayırabildiğim yıllarda oldu Bundan Başka torunu kucağınıza alıyor seviyorsunuz, ağladığı vakit hemencecik annesine veriyorsunuz Bakımı size kalmıyor yani Öyle rahatlığı var (kahkahalar) * Yumuşak Başlı bir bebek mi Su? PA: Her bebek dek yaramaz Benim şu anki işim kızıma görmek Gecce uyumuyorsa gündüz birlikte uyuruz, ne olur? Canı kucakta dolaşmak istiyorsa kucakta dolaşıyoruz Azıcık suyuna gittiğinizde sakinliyor Çünkü damarına bastığınızda hiçbir şey değişmiyor, sonunda gene onun istediğini yapıyorsunuz Onu da boşu boşuna ağlatmış oluyorsunuz acilen böyle bir yol izliyorum Fakat ileride başıma ne gelecek bilmiyorum EE: Bir hastane ziyaretinde, doğumhaneden bir kadının feryadı geliyordu pek ağrı çekiyor ancak, 'Muzafferrrr bedavadan baba oluyorsun' diye bağırıyordu (kahkahalar) PA: Ben de doğumhanede sancıdan, 'Sen bir doğ, poponu ısıracağım senin' demiştim Acilen Yağmur 'Isırdın mı popusunu' diye soruyor Kıyamıyorum, azıcık büyüsün öyle ısıracağım Su'nun bana bir popo ısırığı borcu var! Pınar Hanım, doğum yapalı daha iki ay oldu Sizin için 'Bir Şarkısın Sen' gibi ayrıntılı bir projede kastetmek zor olmayacak mı? PA: Haftada sadece bir gün çalışacağım zaten, daha fazlasını yapamam EE: Süt izni vereceğiz Pınar Hanım'a (Kahkahalar) PA: Su, muhtemelen kuliste yanımda olacak zaten Program banttan yayınlanacağı için çekimler biraz uzayacak O yüzden bir oda istedim; kızımla beraber çekimlerde olacağız Zaten ben hamileyken de çalıştığım için Su canlı müziğe çok alışkın Müzik sesini duyunca sakinleşen bir çocuk Onun için sakin ağırbaşlı duracak diye düşünüyorum Yağmur bebeğin altını bile değiştirir * Yağmur Bey'le iş bölümü yaptınız mı Su'ya bakmakla ilgili? Hayır, cümbür cemaat her şeyden sorumluluk sahibi Kocam çok muavin oluyor bana Kızımızı beraber büyütüyoruz 'Eyvah ben bebeğe nasıl bakacağım' diye doğumdan önce banal panik oldum Fakat sonra panik kalmadı Hastanede bile bebek odasına yollamadık * Bebeğin altını falan değiştirebiliyor mu Yağmur Bey? Tabii, üç günlükken başladı hem de Hamileliğim döneminde birlikte kursa gittik Yağmur gazını çıkarmayı da, altını değiştirmeyi de biliyordu Anında doğduğu anda kucağına alma cesareti vardı * Bunaldığınız zamanlar oluyor mu? Yüzüne baktığınız süre o kadar bir şey aklınızdan bile geçmiyor Eğer doğum sonrası depresyona girmediyse, bir anne pek basit basit bunalmaz Daha çok erken ama başka çocuk duşünüyor musunuz? Yakın bir zamana değin o kadar bir niyetimiz yoktu doğrusu Çünkü ben defalarca tek çocuğum olsun istedim Yağmur da öyle olsun istermiş Ve ben daima bir kızım olmasını düş etmiştim Su'nun kız olduğunu öğrenmeye yakın coşku sardı ve Yağmur'a 'Eğer erkek çıkarsa, kız için bir daha deneriz gibi geliyor bana' dedim Ama kız çıktı Dolayısıyla denemeye gerek kalmadığını düşünüyordum Ama Su'nun yalnız kalmasını istemiyoruz Çünkü kuzenleri falan da olmayacak Acaba diyoruz bir kardeş yapsak da Su yalnız kalmasa mı? Fakat bu daha üç gün önce konuşulmuş bir şey Bilmiyorum ben cesaret eder miyim?  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt