Bu Ne Performans neslihan böle canım ailem dizisinin Melihası Şebnem Bozoklu tiyatroda kılıktan kılığa giriyornasıl mı teferruatlar haberimizde 11 ROL PAT DIYE OYNUYOR! 1548633303 1548633303 buneperformans5c4e44da9bfd5buneperformans5c4e44da9bfd5 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersebnemmm%282%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEÇLİ SAÇLARI VE 80'Lİ YILLARI YANSITAN KIYAFETLERİYLE 'MELİHA' KARAKTERİNE HAYAT VEREN ŞEBNEM BOZOKLU: BU SEZON TİYATRO KILÇIK'TA BİRBİRİNDEN FARKLI 8 TİPİM VAR DİZİDEKİ 'MELİHA' 9, DOT'TAKİ İKİ KARAKTERİ DE SAYARSAK 11 OLUYOR! atv'nin sevilen dizisi 'Canım Ailem'deki meç saçlı 'Meliha' karakteriyle tanınan Şebnem Bozoklu, şöhret meraklısı olmadığını belirterek 'Oyunculuğun tadını çıkarıyorum' dedi Elele dergisinden Neslihan Böle'ye görüşme veren Bozoklu, 'Canım Ailem'den daha sonra hayatında nelerin değiştiğini anlattı * 'Canım Ailem' dizisiyle birlikte fazla artı hayranınız oldu Bu dek alaka göreceğinizi bekliyor muydunuz? Her şey çok çabuk gelişti Açıkçası ilk başlarda aklım 'Meliha' ile pek doluydu ki; sonrasını düşünmeye hiç vaktim olmadı Birincil bölümlerden sonra 'Acaba ırk sevecek mi?' diye düşünmeye başladım 29'UMDA TANINDIM * Memnun musunuz ilgiden? Hayatınızda çok şey değişti mi? şu anda kendimi çok iyi hissediyorum Haftanın altı günü setteyim Diğer yanlamasına tiyatroya devam ediyorum Tek ayrım; daha fazla insanın beni tanıması Tiyatroda oynarken, kısıtlı sayıda seyirci sizden farkında oluyor ama televizyon çok daha enerjik bir vasıta olduğu için, o kitlenin, aniden fazla büyüdüğünü gözlemliyor ve buna şaşırıyorsunuz * Sizin için 'Daha önce nerelerdeydin Şebnem?' şeklinde yorumlar yapılıyor Geç keşfedildiğinizi düşünüyor musunuz? Televizyon için yeni bir yüzüm çünkü bundan önce yoğun olarak tiyatro yapmıştım Televizyonda 29 yaşında tanındım Kendimce, konservatuvar bittikten ve profesyonel olarak birçok tiyatroda çalıştıktan daha sonra televizyonda tanınmak daha ayrıcalıklı Ben bunun azıcık tadını çıkarıyorum KABARE YAPIYORUZ * Tiyatro çalışmaları var mı? DOT Tiyatrosu'nda 'VurYağmalaYeniden' adlı projede rol alıyorum Ziyafet, 1617 kısa oyundan oluşan bir destansı döngü herkes, sıradan yarım saat süren oyunlardan oluşuyor Seyirci geldiğinde seri iki öbür kısa oyunu birden görüyor Bu, tiyatro sezonu boyunca her ay iki yeni oyunun prömiyeri şeklinde devam ediyor Ben şimdiye kadar iki oyunda oynadım Biri 'Dün Meydana Gelen Bir Olayda' diğeri de 'Troyalı Kadınlar'dı İkisi de bitti Hemencecik Tiyatro Kılçık başladı 3 yıldır oynuyorum Orada kabare yapıyoruz Hepsi birbirinden fazla farklı üsluplar * Bu kaç rol demek oluyor? Tiyatro Kılçık'ta birbirinden farklı 6 müşteri oynuyorum Hatta 8 'Meliha' ile 9, DOT'la birlikte 1011 * Bu sizi zorluyor mu? id Hayır, buna bayılıyorum * Hangisi ağır basıyor? Tiyatro mu, televizyon mu? Oyunculuk yapmayı fazla seviyorum Ve tiyatroda da, televizyonda da, sinemada da en iyisini yapmaya çalışıyorum Hepsini de çok severek yapıyorum FİLM PROJELERİ VAR * Sinema filminde rol almayı düşünüyor musunuz? İyi bir sinema izleyicisiyim Sinemaya gitmek, eski filmlerin DVD'lerini bulup evde film seansları hazırlamak, defalarca hayatımda olan şeyler Bugüne değin hiç sinema filmi yapmadım ama bu yazdan itibaren sanırım olacak * Maddesel bir sinema filmi projesi var mı? Üzerinde düşünülen birkaç film projesi var * Şimdikilerden ayrı roller mi peki? Umarım öyledir * Verdiğiniz röportajlarda hiç şan kaygınız değil gibi Bir gün bu ilgi biterse ne hissedersiniz? Televizyon ve onun yarattığı o parlak, ışıklandırılmış dünyaya çok inanmıyorum Aydınlık işler, diziler zamanlarını doldururlar fakat bir gün mutlaka biterler Kendimizi gözetmek için bunu görmeliyiz bence