Bu nickler hasret çekiyor!!! hasret ceken sözler özlem duyan sözler Sevgiliye arzu duyan hasret çeken nickler arıyorsan durma göz beygir anında nicklere herRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn! Bugün Burda Cumartesi Ben senin SaçLarını SuçLar bakışLarını Yersiz SusuşLaRını biLe ÖzLedim ^^ öLdürmeyen acı güçLendirirßeni güçLendiricek her$eye warım(!) deTayımDaySan ayrıcaLıĞı keŞFéT değiLsen itaat éT(!) Sayfalarca yazdım sizi Sonradan buruşturup attım hepinizi iLksin! smdiLik soN hiC bi suRéT senoLamaz katiyen yerini kimsé aLamazz!(L) beyniniZz qbi sizde küçüksünZzbunicklerhasretcekiyor5c58334b20eb9alt oO Er what? oO(oww) ● °'Chekinqen° ● 'ßir Kere 0Lsn qüldür yüzümüChoq'mu sey istiorm Sadece sew ßeni(LL) Oynanan Son Perdeydi Hersey Sona erdi SiL unut Beni Kapattım o Perdeyi Ummadıklarım adam olurken Adam dediklerim insan bile olamamış! TopLa Önümé Attıqın ßozuk SözLéri ßén ßunLardan Annamam! kim yanımda kaLdı sanki eSki masum haLiyLe ? *insanLarLa muhattap oLuyorum(!!) Kimseye inancım kaLmamı$ken qirdin hayatımaKaLßimin hakimi oLdun! vazgeçiLmezim oLdun! ^^ba$kası yüZünden devriLmem artıkbiLseLer iÇimde kimLer yıkıLdı!!! *SoruLarınızın CevapLarını ßakışLarımdan ßuLun !