Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bu nicklerle romantizm dorukta!!!

bu nicklerle romantizm dorukta!!!
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bu nicklerle romantizm dorukta!!! Gönlüm aşkın cilvesinde gerekçe benim gönlüm serseri ise sanane sanma bunları söyleten içkidir bilirmisin serseri dedikleri kimdir Aldanır bizlere kem gözle bakanlar bizler ise en mesut ırk sil hayalinden o karaktersiz eseri senden senden fazla üstündür şu hor gördügün SERSERİ Seni varsayım edemeyeceğin değin yok, sabır edemeyeceğin kadar fazla seviyorum Gerçekten sonumdu o veda bu sen Gözlerim kaldedi anlamadın ama Kopardın bilmeden kalbimi benden Sen gittikten sonradan ben yaşamadım ki! Hayat benim anlamı sensin, yıldız benim dilek sensin, bulut benim yağmur sensin, güneş benim ışığım sensin, kor benim alev sensin, ben sendeki benim, sen bendeki sensin : ömür denilen meçhul bizimle tükensin Aşkımı dağlara yazmak isterdim ama aşkımdan büyük dağ bulamadım Senin bir kartanesi değin yumuşak ve beyaz olmanı isterim Fakat onun kadar soğuk olmanı asla ve katiyen istemem Benim Kalbim Bir bulut gibidir diğer yüreklerle çarpışır yağmur yağdırır ve bu yağmurda Yalnızca Vaz Geçemediklerim Islanır Şimdi Dokun Saçlarına Mutlaka Islaktır Kendim için birşey istiyorsam namerdim Allah'ım Anneme güzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn Sen sev seni seveni dağda çoban olsa bile sevme asla seni sevmeyeni şu gördüğün Türkiye'de kral olsa bile Aldanma boşuna kendi kendini biz ayrıldığımızda sen benim arkamdan üç gün ağlarsın Tanıdığım ırk gökteki yıldızlar gibiydi ben seni güneşim seçtim ve bir tek güneş için binlerce yıldızdan vazgeçtim Hatırından Çıkmak güç açıklama yapmak imkansız sen unuttukca özlenen anlattıkca bitmeyensin sen vazgeçilmezim sen herşeyimsin bi tanem Olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şaşırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerinde olsam geliver yanıma güldür yüzümü Düşünmek bazen yanında olmaktan daha pozitif haz verir insana Düşünürsün, Özlersin, Layık biçersin kısacası seviyorum dersin Sen Gökyüzünün avuç içi olan aşkını duydun mu hiç? Geceleri Milyonlarca Yıldızı birtek onun için serermiş Ay gibi sevil ve milyonlar içinde bile tek geçil Güneşi seviyorum diyorsun, Güneş açınca gölgeye kaçıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun, Yağınca şemsiyeni acıyorsun Korkuyorum Birtanem çünkü; beni de Sevdiğini Söylüyorsun Umudun içinde yaşayıp dışarı giden anıların aşağıda ezik büzük bir mor menekşe Sevginin bulutunda yaşanılıpta gidilen yolun en ağır damgasıdır ayrılık Dün gece yıldızlara baktım onlarda olur ya seni görürüm diye Lakin onların bile senin dek aydınlık ve hoş olmadığını anladım Ne tutku var senden farklı, ne bir tat senden öte,bir lahza yüzünü bakmak değerinde bin zahmete,vereceğin acı gönülden kabülümdür, sendeki cehennemi değişmem bin cennete  

858,496Konular
982,235Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt