iltasyazilim
FD Üye
4 sene önce: Daha 15 yaşında sevdiğim bi kız vardı O kızı fazla seviyordum Lakin kızın yanına gitmeye, onun bulunduğu ortamda bulunmaya bile yiğitlik edemiyordum Ona sevdiğimi söyleyemedimHem babalarımız arkadaştı hemde cesaret edemedim Gidip onun kardeşine '' ben senin ablanı seviyorum '' dedimBu biraz aptalcaLakin diğer çarem yoktuBu olayın üstünden 2 gün geçti O kız bunu öğrendiğinde bana karşı hiç bi tepki vermedi Yani en azından gelip sen kim oluyorsunda beni seviyorsun gibi herhangi bi laf söylemedi Tam aksine gidip bu olayı kendi kız arkadaşına anlattı Bu olayı bi tek üçümüz biliyorduk Bişe değil diğer kız bile beni gördüğü yerde yolunu değiştirecek duruma geldi Neyse oradan taşındıkDerhal 18 yaşındayım Fakat o kızı bi lahza olsun aklımdan çıkaramadım Şimdi diyeceksiniz Etrafta diğer kız mı değil bende ancak sorun da şu: Yarı başka bi kıza baktığım süre içim çız ediyo yani sevdiğim kıza aldatıyomuşum gibi geliyo O yüzden başka bi kızla hiç mi hiç birlikteliğim olmadı Sevdiğim kızı bundan 1 ay öncesine değin benim de bindiğim bi serviste gördüm Onu görür görmez elim ayağıma dolandı desem yeridir Kalbim deliler gibi atmaya bşladı Fakat onu o olaydan sonra hiç görmemiştim Şayet bana aleyhinde öfkelidir diye hiç konuşmadım Servis boştuHerkes istediği yere oturabilirdi yani şayet dedim o kız bana karşısında sinirli olduğundan benden ne dek uzağa oturursa onun için öyle iyidir diye düşündün Ama o ne yaptı? Geldi bütün arkamdaki koltuğa oturdu Bendde bi kere ağzımı bile açmadımNe o konuştu ne de ben Ama hemen bi kez daha görim diye defalarca dua ediyorum Hemen gidip en azından bi merhaba diyecem Sizden istediğim bi tezgâhtar olmanızBayanlar için Onun yerinde siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu? veya onun şimdiki tepkisi ne olur???