iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar
arkadaşlar elimde donanımı oldukça tatminkar bir bilgisayarım var dün 2 oyun indirip oynayım dedim ama eski yeni tüm oyunlarda takılıyor bu bilgisayar
Daha önceden bu sorunu yaşamış arkadaşlardan ya da sebebini tahmin edebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum
Bilgisayar Donanım
AMD Althlon 6000+
3 GB Ram DDR2
Asus M2N SE Plus OB LAN OB VGA AM2+
160GB SATA+250GB IDE 2 adet HDD
Samsung 2232BW 22inch LCD Monitör
Windows Vista Ultimate Eng SP1
ve son olarak yeni aldım : nVIDIA 9500 GT 1 GB PCIExpress Ekran Kartı
Oynamayı deneyip takıldığım Oyunlar :
Need For Speed Undergraund
NFS Undercorner
NFS ProStreet
EACommand & Conquer Generals + Generals Zero Hour
Ekran Kartını yeni aldım ve o ekran kartımın verdiği gazla bu oyunların hepsini denedim ama oyun oynamaya başladığımda takılmaya hemen başlıyor ekran kartında sorun olabileceğini düşünüp kartı söküp OB KArta Tekrar Taktım OB VGA Nvidia 6150 seri bişeymiş ordada takılıyor ama 9500 GT kadar değil gibi geldi bana
9500 GT nişn güncel driverini indirip kurdum yine düzelmedi
arkadaşlar elimde donanımı oldukça tatminkar bir bilgisayarım var dün 2 oyun indirip oynayım dedim ama eski yeni tüm oyunlarda takılıyor bu bilgisayar
Daha önceden bu sorunu yaşamış arkadaşlardan ya da sebebini tahmin edebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum
Bilgisayar Donanım
AMD Althlon 6000+
3 GB Ram DDR2
Asus M2N SE Plus OB LAN OB VGA AM2+
160GB SATA+250GB IDE 2 adet HDD
Samsung 2232BW 22inch LCD Monitör
Windows Vista Ultimate Eng SP1
ve son olarak yeni aldım : nVIDIA 9500 GT 1 GB PCIExpress Ekran Kartı
Oynamayı deneyip takıldığım Oyunlar :
Need For Speed Undergraund
NFS Undercorner
NFS ProStreet
EACommand & Conquer Generals + Generals Zero Hour
Ekran Kartını yeni aldım ve o ekran kartımın verdiği gazla bu oyunların hepsini denedim ama oyun oynamaya başladığımda takılmaya hemen başlıyor ekran kartında sorun olabileceğini düşünüp kartı söküp OB KArta Tekrar Taktım OB VGA Nvidia 6150 seri bişeymiş ordada takılıyor ama 9500 GT kadar değil gibi geldi bana
9500 GT nişn güncel driverini indirip kurdum yine düzelmedi