Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu ruyayi gordugumden beri kendime gelemedim!!!

Bu ruyayi gordugumden beri kendime gelemedim!!!
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar bu ruyayi gordugumden beri kendime gelemedim nolur yardim edin bana varsa bu konuda bilgisi olan ruya yorumlayabilen arkadaslar yardimci olsun cunku dinle alakali bi ruya gordugumu dusunuyorumBir hocaya da yorumlattim ve soyledikleri karsisinda urperdimRuya soyle:
Karanlik bir tunelin icine giriyorum ve yuruyorum bir muddet sonra arkadan gelen isikta kesiliyor ve hicbirsey goremiyorum ama yurumeye devam ediyorum Tunelin ortasina gelince donmek istiyorum ancak arkamdan kopek havlamalari geliyor ve donemiyorum dvm ediyorum ancak yuruken hep bir seylere basiyorum ve takiliyorum ancak ne oldugunu bilemiorumBiraz daha ilerleyince uzaktan bir nokta kadar delikten bir isik siziyor ve ona dogru gidiyorum isigin sizdigi yere varinca yer de olan ve takildigim seylerin insan oluleri oldugunu farkediyorum ve isigin sizdigi duvarin onunde de insan hayvan karisimi bir yaratik cikiyor butun o yerdeki oluleri o oldurmus ve sira bende aniden uyaniyorum sonra
lutfen yorumlayabilen varsa yorumlasin

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt