Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bu sabah..

bu sabah..
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bu sabah Yaprak hışırtılarına uyandıran bir güneşle, Gazete diye, sessizliğimi okudum Bir şeyler var yarı: Her sayfada azıcık daha, Kaybettiren kelimeleri Bir kadeh kremalı kahve, Sigarasız Ve huzurlu: Içine Atmak gibi hayalleri Bir şeyler var benzeri: Her yudumda, Daha da gururlu Sıcak rüzgarlar esiyor gözlerimin tam ortasında; Fakat kısık gözlerim: Tam açılmıyor Gördüğüm sadece birkaç gri çizgi, Onları da rüzgarlarım yapıyorum Bir şeyler var güya: Her kitapta azıcık daha, Unutturan bildiklerimi Kahvenin üzerine serinnn bir kadeh su: Taze ve daha yeni koyulmuş sırça bardağa, Şimdilerimi, yaşamaya amaçlamak gibi, Her yudumda , Daha da ben olan, bir şeyler Tüm susmalarımdan daha yeni, Daha bakımlı sakladığım sırlardan, Ve söylediklerimden daha ortada Tam da dilimin ucunda, Benim bile bilmediğim, bir şeyler var bu sabahta  

858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt