Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu şarkı babam icin

Bu şarkı babam icin
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bu şarkı babam icin,suat suna bu şarkı babam icin,babam icin,bu şarkı babam icin şarkı sozu

Bu şarkı babam icin
Adam gibi adam icin
Durustluğu her şeyden doğru bulan icin
Kadersiz kaderini asla unutmayan icin
Yureği buyuk insan babam icin
Sesimi duyar belki
Cınlıyor nağmeleri
Kalbimiz hep yanında
Duvarda resimleri
Babam icin babam icin
Adam gibi adam icin
Ozluyorum ağlıyorum
benim canım babam icin
Bu sozler babam icin
Unutulmaz adam icin
Yalanlar ortasında gercek kalan icin
Namusu şerefini servet sayan icin
Yureği buyuk insan babam icin
Sesimi duyar belki
Cınlıyor nağmeleri
Kalbimiz hep yanında
Duvarda resimleri
Babam icin babam icin
Adam gibi adam icin
Ozluyorum ağlıyorum
benim canım babam icin

Suat Suna

Similar threads

Suat Suna Babam İcin Şarkı Sozu Bu şarkı babam icin Adam gibi adam icin Durustluğu her şeyden doğru bulan icin Kadersiz kaderini asla unutmayan icin Yureği buyuk insan babam icin Sesimi duyar belki Cınlıyor nağmeleri Kalbimiz hep yanında Duvarda resimleri Babam icin babam icin Adam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Babalar Gunu Sozleri Babalar Gunu İcin Guzel Sozler Babanın mirasını mı istiyorsun? Bilgisini oğren Onun parasını hemen harcayabilirsin Sadi Cocukluk cağında baba korumasından daha guclu bir ihtiyac duşunemiyorum Babalar gunu sozleri Sigmund Freud Babanın erdemleri cocuklarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Etkileyici Hayat Hikayeleri Etkileyici Hikayeler Cok Etkileyici Hayat Hikayeleri Etkileyici bir hayat dersi bu HAYAT BİR GUNDUR ODA BU GUNDUREtkileyici bir hayat dersi bu Bir gun susmayı oğrendim Oyle bir sustum ki belki sonsuza kadar susacaktım Cunku susmak benim kucucuk dunyamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
Gul bebeğim Sensiz bu evin hic, hic tadı yok Nefes almamın hic anlamı yok Birgun bile ayrılsak Cok ozluyorum hemde cok Keşke yanımda olsaydın Kollarına beni sarsaydın Seviyorum deyip sarılsaydın Hıckıra hıckıra ağlardım Ol, ol, ol de oleyim Sev, Sev, Sev de seveyim Emret uğruna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Omer Seyfettin Kısa Hikayeleri Omer Seyfettin'den Kısa Hikayeler Kaşağı (Omer Seyfettin) AHIRIN avlusunda oynarken aşağıda, gumuş soğutler altında gorunmeyen derenin huzunlu şırıltısını işitirdik Evimiz ic citin buyuk kestane ağacları arkasında kaybolmuş gibiydi Annem, İstanbula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
522
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt