Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bu şarkı sozlerıne dıkkat

bu şarkı sozlerıne dıkkat
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bu şarkı sozlerıne dıkkat hatalı duymadınız arkadaşlar şarkıymış aşkım minik kraliçem seni fazla seviyorum bende benimle benimle benimle evlenirmisin hıı ne diyosun sen lan ohaaa hayır olamaz asla neden? içip içip döversin yuh kızım ben içki kullanmamki döversemde adam değilim inanamamki hayki yalancımıyım ben yarı lan sen kahveden çıkmazsın okey tavla bilmem öğrenirsem senle oynarım yok aman dur orda kalsın kumarda vardır şimdi sende asla korkma benim çokta param değil zaten altı üstü derdim saadet olmaz aşkım biraz sabret ben bu yaşta birazcık taze sayılırım kazanç bende kapının önüne anırırım hayvan şarap içer pis kokarsın tipindende muhakkak zaten sen bi piskopatsın işlenmiş kabul var biraz amma ellerinde uslanırım damlam yarın senide istetirim ananmla git konuş babanla aman başım belada delimisin sen oğlum öldürürler hemde ben zaten özgürüm ben hiç bişeyden anlamamki; çamaşır bulaşık elim ayağıma dolaşır korkma bebeğim elime her bi meslek yakışır hem dikiş takışta biliyorum sana bişi bırakmam hayır kurufasülye pilavı yaptırıp yanına soğanı kırıyım dersen elimin tersini yersin suradınla merse dönersin ben mersin kızıyım abi git başımdan yaa aaah yeter ulan evleneceksin benimle yarim kalmadı halim kalbim yanlız sana talip bana bağrıp durma çarparım ağzının ortasına ühüüü çoktan başladı yaa affet bebeğim kendimi kaybettim bendeki kuvvet dilden kazanç ama elimden gelmez hı bağlı emrindeki o vakit isteklerimi sayıyorum yatlar katlar beetler feetler mıchkler mıxer lan acilen bu kız benden klip isterse isterim tabiki serseem o vakit çekelim dersem kabul edermisin söyle bana evet mi hayır mı ı ı hayır hayır hayır hayır  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt