Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu şekilde hamile kalınırmı ?

Bu şekilde hamile kalınırmı ?
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bu şekilde gebe kalınırmı ? Ben 18 yaşındayım, adet düzensizliğim var 12 sene önce polikistik over sendromu teşhisi koyulmuştu oysa ahenkli kilo verdim dengeli beslendim ve en son 2 ay önce doktora gittiğimde böyle bir şey olmadığını söyledi yani geçmiş Geçen hafta perşembe günü erkek arkadaşıma elimel mastürbasyon yaptım elime boşaldı, yarım saat daha sonra eve gidince elimi sabunla yıkadım sonra vajinama dokundum Çoğu yerde sorun olmaz spermler ölür yazıyordu fakat şuanki duruma bakınca kesin olmama duydum bundan Erkek arkadaşımla buluştuğumuz günü adetimin son veya sondan bir önceki günüydü, adetim cumartesi günü bitti geçen hafta Lakin bu hafta cuma günü pıhtı şehlinde koyu kahverengi bir şeyler geldi akış mı kan mı bilemedim öncelikle kir şeklindeydi çünkü Baktım cumartesi günü de geldi ve en son bugün yeniden gelmişti ama bugün biraz daha sıvılaşmış ve rengi açılmıştı yani kan gibiydi yeniden pıhtılar da vardı Açık Konuşmak Gerekirse ne yapacağımı bilemedim  

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt