Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu sistem bilgisayarları ucuracak!

Bu sistem bilgisayarları ucuracak!
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bilgisayarınız cok mu gec acılıyor, sisteminizden şikayetci misiniz? İşte size 1 saniyede acılan bilgisayar

İşletim sistemlerinin gelişmesinin pek cok faydası olmasının yanı sıra bu durumun kullanıcılar uzerinde bir de yan etkisi var; kullanıcıları daha sabırsız yapıyor Artık kimse uzun surede yuklenen işletim sistemleri ile calışmak istemiyor Bunun bilincinde olan bir firma sadece 1 saniyede acılan cok ozel Linux tabanlı bir işletim sistemi hazırladı MontaVista adındaki bu işletim sistemi, siz PC'nin acma duğmesine bastıktan sadece bir saniye sonra calışır hale gelebiliyor

Tabii ki bu inanılmaz hızı sağlamak icin MontaVista ufak bir hile kullanıyor Sistem sadece kendi uzerine kurulmuş olduğu ozel donanım ile bu şekilde calışabiliyor Bu sayede donanım bileşenlerinin suruculerini ayrı ayrı yuklemek icin vakit kaybetmiyor, cunku zaten bu urunleri doğal olarak tanıyor Diğer yandan bu kadar hızlı calışan bir işletim sistemi isteyen kullanıcıların bu duruma itirazı olacağını sanmıyoruz

858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt