Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu sistemle assassin's creed unity'i açılırmı?

Bu sistemle assassin's creed unity'i açılırmı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar assassin's creed unity'i bu sistemle kaldırabilirmiyim?

İşlemci: intel core i5 3470 CPU 320GHz

Ram: 8 GB

Ekran kartı: AMD radeon HD 8350 (21GB)

İşletim sistemi: Windows 8 64 bit

Similar threads

Selamun aleyküm cümleden Assassin's Creed 2'yi satın aldım, yanıt vermiyor diyor Oyun açıldığında 2 resimdeki gibi açılıyor 56 sn sonra Yanıt Vermiyordiyor Assassin's Creed ile Assassin's Creed 3'ü çalıştırıyor Yani bilgisayarımdan kaynaklı olmadığını düşünüyorum Bilgisayarımın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Selamun aleyküm cümleden Assassin's Creed 2'yi satın aldım, yanıt vermiyor diyor Oyun açıldığında 2 resimdeki gibi açılıyor 56 sn sonra Yanıt Vermiyordiyor Assassin's Creed ile Assassin's Creed 3'ü çalıştırıyor Yani bilgisayarımdan kaynaklı olmadığını düşünüyorum Bilgisayarımın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Merhabalar GTA 4 yükleyeceğim, sistemimin özellikleri yeterli mi sizce? bi bakın Sistem Özelliklerim: İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 320GHz RAM: 4 GB Ekran Kartı: ATI Mobility Radaeon HD 2229 MB DirectX Sürümü: DirectX 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Assassin's Creed Odyssey Assassin's Creed Odyssey'in çıkış tarihi yaklaşıyor, Ubisoft nihayet PC'de en yeterli halde görünmesini ve oynatılmasını sağlayan teknik özelliklerin listesi yayınladı. 5 Ekim'de, Kasandra yahut Alexios olarak bir Yunan odysseyinde sahneye çıkabileceksiniz. Lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
assassin's creed 3 ü dün yükledim oyuna girdim ilk mağra bölümünde fps 55 lerdeydi çözünürlük max dı fakat kalabalık bir ortama girince fps resmen 15 lere kadar iniyorÖnceki assassin's creed revelations ı son sistemda yağ gibi oynayıp bitirmiştimŞuan ki assassin's creed 3 ün 101 versionu yüklü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt