Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BU Site Log Veriyormu

BU Site Log Veriyormu
3
95
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoLoseXeo

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
66
osmanefe55' Alıntı:
Herhangi bir patlama olayında log verirmi site
log tutmayan site düşünmüyorum her ne kadar olursa olsun her site log tutuyodur tutmakta zorundadır bence kendisininve sitesinin  ilerleyişinin   sıkıntıya girmemesi için 
Eğer Saklanma Gibi bir amacın varsa eğer  Kendini Garantiye Alman Gerek

ARTUN

FD Üye
Etkileşim
374
Web sitesi
illegaltoplum.org
F-D Coin
11
Illaki log tuttuğumuz yerler var Ancak her 24 saatte bir ıp'ler komple silinir ve en önemlisi 24 saat içerisinde tutulan veriler de şifrelidir Ayrıca ıp'lerin sadece çakışma yapmaması için son 4 hanesi tutulur bu da belirttiğimiz üzere 24 saatte bir silinir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Siber güvenlikte log kelimesinin Türkçe karşılığı kullanılmaz ve teknik bir terim olarak güvenlik dünyası tarafından benimsenmiş durumdadır. Log kayıtları iletişim sağlayan tüm elektronik cihazlar için önemli, güvenlik açısından da siber olayların tespiti için zorunlu kılınmıştır. Seyir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
  • Kilitli
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim. Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
152
Google Bizi Gozetliyor Unlu arama motoru bizi o kadar cok seviyor ki, log out olduğumuz zaman bile yanımızdan ayrılmayacak İşte Google'ın yeni uygulamasıyla ilgili detaylar ve durumdan kurtulmanın yolu Arama motoru Google, sanal dunyanın yeni kralı olmak icin adımlar atıyor Gectiğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Google Bizi Gözetliyor Ünlü arama motoru bizi böylece fazla seviyor ancak, log out olduğumuz süre bile yanımızdan ayrılmayacak İşte Google'ın yeni uygulamasıyla ilgili detaylar ve durumdan kurtulmanın yolu Arama motoru Google, sanal dünyanın yeni kralı edinmek için adımlar atıyor Geçtiğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Site İkonu Nedir? Ne İçin Kullanılır? Site İkonunun karşılığı İngilizce terim olan Favorites İcon’ dur ve Favicon olarak kısaltılmıştır Favicon dosyası, kullanıcılar tarafından siteniz ziyaret edildiği sırada adres çubuğunda belirmektedir Favicon simgesini sık kullananlara eklediğinizde site...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt