Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Soruların Cevabını Bilen Bana da Desin:)

Bu Soruların Cevabını Bilen Bana da Desin:)
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Bu Soruların Cevabını Haberdar Olan Bana da Desin Bu sorulara neden olan olayları hergün mutlaka yaşıyorsunuzdurÇünkü o kadar tanıdık oysa bu olaylarAma kimse neden böyle davrandığını düşünmez,düşünen de cevabını bulamıyordur herhaldeİşte o sorular # Neden bozulan otobüsün yolcuları bizim otobüsümüze aktarıldığında onlara mültecilermiş gibi bakarız? # Niçin her gördüğümüz haritada hemencecik Türkiye'yi bulmaya çalışırız? Halk olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardır? # Niçin ahali birbirlerine sarılınca sagasola sallanırlar? # Neden ögrenciler ilköğretimin beşinci sınıfına değin öğretmene öğretmenimdiye seslenirken altıncı sınıfta aniden hocamdiye seslenmeye başlarlar? # Niçin sınavlarda 4 yanlış bir doğruyu götürürbiçiminde bir başvuru formu ile öğrenciler cezalandırılırlar da 4 doğru bil, bir doğru da bizdenbiçiminde bir kampanya başlatılıp, zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez? # Neden millet kapalı bir alandan yağmur yağan alana çıkınca kafalarını eğerler? Yağmura duyulan saygıdan mıdır, yahut ondan tırstığımız için midir? # Niçin dükkanını kapatıp dışarı giden esnaf, kapıya 10 dakika daha sonra dönücemyazan ve ne zaman gittiğini nasıl anlarız? # Televizyona çıkan millet neden kendilerini Türkiye'deki tüm insanların izlediğini sanırlar? Örn: Acilen 70 milyon bizi izliyor # Niçin bir takım kızlarımız şirin bir hayvancağız gördüklerinde inanmıyoruuuum!derler, inanılmayacak olan nedir? # Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? # Dolmuşlardaki fiyat tarifesinde en kısa uzaklıkneden indibindiolarak anlatım tarzı edilir? Önce inilip daha sonra mı binilir? Bir aksaklık yok mudur? # Bir programı kurarken neden kabul ediyorumya da kabul etmiyorumseçenekleri vardır? öyle parayı bayılıp bir bilgisayar programı satın aldıktan daha sonra kabul etmiyorumseçeneğini işaretleyen bazı saf kişiler mevcut mudur? # Bulmacalarda boru sesinin karşılığı niçin daima tidir? Bulmacaları hazırlayan arkadaşlar hiç tidiye ses çıkaran boru görmüşler midir? # Niçin futbol takımı olan Ajax Ayaksdiye okunur da temizleme ürünü Ajax Ajaksdiye okunur? # Niçin ilanlarda doktordan pak otomobildiye yazılır? Hipokrat yemininde arabamı temiz kullanacağımşeklinde bir madde de mi vardır? kaynak:neistersenindircom  

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt