Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu sözler benden sızlere normalde paylaşmıyordum ama olsun rabet gördukce ıstek uzerı

bu sözler benden sızlere normalde paylaşmıyordum ama olsun rabet gördukce ıstek uzerı
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bu sözler benden sızlere normalde paylaşmıyordum ama olsun rabet gördukce ıstek uzerı rabet ne aramak sessizce ağladım sözleri arzu sözleri Sessizce ağladım yokluğunda her düşen damlada bir defa daha yok oldu ümitlerim tek tesellim uzakta gelen sesin fakat bundan böyle oda kesildi Sessizce ağladım yokluğunda her düşen damlada senin hasretin vardısenim için ağlamaklı gözlerim gidişine isyan edercesine sensizliğe ağladı sessizce ağladım yokluğunda Ufak bir tebessümün bile yeterdiya bana seslenmek oda şiddet gelirmiş sana sevginin en güzeli belirlemek istesem sana gözlerin hayır diyor bana korkuların benden geliyorsa sana istemem ağlamanı bana yazdıklarımın hepsi sana kız bir okusana Gözlerine her baktığımda acıların en büyüğünü çekıyorum sensiz kalmanın korkusu sarıyor bedenimi ellerini sıkıca yakalamak seni seviyorum çağırmak istiyoru sence fazla şeymi istiyorum Göğsümde yatırıp saclarını okşasam kulağına seni seviyorum desem en güzel ve hiç söylenmemiş sözleri söylesem sende bana sevgini söylermisin? Yanlızlığın resmini odamın duvarına kazıdım Adını yazdım resmime Renkleri siyah beyaz olan İnce bir cerşefe çizdim sonra Günahsız bir çocuk gibi seyrettim hergecebelki duyarsın diye beni adını haykırdım Engel olamadığım bir çığlık var içimde Ne vakit bitecek bu yanlızlık diye İnce ince süzülür gözümden yaşlar Melek yüzlü yarim nerdesin  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt