Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Sözler Buse Terim'i Çıldırttı...

Bu Sözler Buse Terim'i Çıldırttı...
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bu Sözler Buse Terim'i Çıldırttı Fatih Terim Fatih Terim Kızı Baban olmasa kim tanır seni dedilerAcaba hakikatende o kadar mi bir takım ünlülerin çocukları anne babaları doğru ün yapıp onların sayesinde bu dek tanınıyorlarBana da pek geliyor ki Fatih Terim'in kızı da babası doğruca ün yapmış olabilir mi sorusunu aklıma getiriyorBuse Terimi merak eden meleklerimize Bu Sözler Buse Terim'i Çıldırttı 1548639821 1548639821 busozlerbuseterimicildirtti5c4e5e526bca4busozlerbuseterimicildirtti5c4e5e526bca4 busozlerbuseterimicildirtti5c4e5e526bca4 Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Twitter'da kendisini eleştirenlere ateş püskürdü Fatih Terim'in kızı Buse Terim babası baştan sona bir yerlere geldiğini dokundurma edenlere Twitter üzerinden alev püskürdü Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da çok sayıda takipçisi olduğu için Baban olmasa seni kim tanır, bu değin takipçin nasıl olurdueleştrilerine fazla sinirlenen Buse Terim, bir anda çileden çıktı ve eleştirileri yapan insanlara alev püskürdü Babası Fatih Terim'in hakkını asla ödeyemeyeceğini ancak kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biri olduğunu ve en önemlisi kendi parasını kazanmaya çalışan biri olduğunu anlatmaya çalışan Buse Terim, kendisini eleştirenlere alev püskürürken destekleyenlere de sevgilerini gönderdi İşte o satırlar: Ben üniversitesi mezunu, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, kendi işinin başında duran ve parasını kazanmaya çalışan biriyim şim nedir diye sorarsanızda? Tarz danışmanı, blog yazarı, ve Buse Terim markasının sahibiyim Daha 21 yaşında yolun başındayım Tanımayanlar tanıştığımıza çok hoşnut oldum Ailemin, babamın, annemin hakkını yıllarca ödeyemem Onların bana sağladığı imkanlar doğruca bu eğitimi gerçeklestirebildim Lakin başım dik her gün şükrederek kendimi yenilemeye, ve daha iyi şeyler yapmaya çalışıyorum Destekleyen herkese sonsuz teşekkürler  

858,496Konular
982,368Mesajlar
30,222Kullanıcılar
ExzoSon üye
Üst Alt