Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu sözler erkek adama yakışmaz!

Bu sözler erkek adama yakışmaz!
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bu sözler erkek adama yakışmaz! 1548615889 1548615889 busozlererkekadamayakismaz5c4e00d5b42d6busozlererkekadamayakismaz5c4e00d5b42d6 http:imgsabahcomtr20081016gnyimB0715F3A7B7C0A43B5431A74r İbrahim Tatlıses'in, Demet Akalın için söylediği O nasıl bir binici olduğumu iyi bilirsözlerine Akalın'ın sevgilisi Oğuz Kayhan cevap verdi: Bu davranışlar erkek adama yakışmaz Ancak yok olan biri bu stil lafları edebilir Tatlıses'in uçağı leş gibiydi Ve uçağa Oğuz Kayhan da bindi! İbrahim Tatlıses ile Demet Akalın polemiğine dahil olan Kayhan, sevgilisi Akalın'a yardım çıktı! İkili arasındaki ağız dalaşı Akalın'ın İbrahim Bey'in uçağını kiraladım, içi leş gibiydisözleriyle başlamıştı Ünlü popçunun bu sözlerine Tatlıses, Önceden at, avrat, tabanca vardı Atın yerini uçak aldı Ben hiç leş gibi ata binmedim O benim nasıl binici olduğumu iyi bilirdiye yanıt vermişti Bundan Böyle değil olmaya başladı İbrahim Tatlıses'in ağır sözleri üzerine Demet Akalın'ın eski eşi, yeni sevgilisi Oğuz Kayhan açtı ağzını yumdu gözünü: İbrahim Tatlıses bundan böyle yok olmaya başlamıştır Oysa yok olan birisi bu stil laflar edebilir Erkek adam bilhassa bir bayanın geçmişi ve geçmişinde yaşanmış olaylarla ilgili konuşmaz, bu tarz davranışlar bir erkeğe hiç yakışmaz Tatlıses'i kınıyorum!  

858,497Konular
982,007Mesajlar
29,989Kullanıcılar
zeynooSon üye
Üst Alt