bu ağız dalaşı büyür gider ünlü şarkıcalar eski sevgili kavgasına tutuştular ve hatta bunu abartarak arkadaşlık sitesi olan facebook ta yapan Günel konuyu kapatmayacak gibi 'BU FOTOĞRAF DA SANA KAPAK OLSUN!' 1548635170 1548635170 butartismabuyurgider5c4e4c25ba040butartismabuyurgider5c4e4c25ba040 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergunel17mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AZERİ KIZI GÜNEL, EBRU GÜNDEŞ'LE BİRLİKTE OLAN ESKİ AŞKI REZA ZARRAB'IN KENDİSİNE GÖNDERDİĞİ ÇİÇEĞİ FACEBOOK'A KOYDU ALTINA DA BU NOTU DÜŞTÜ Ebru Gündeş ile Günel arasında şu sıralar harikulade bir kapışma yaşanıyor Ağız Dalaşı konusu ise Azeri işadamı ve besteci Reza Zarrab Zarrab, 8 yıldır birlikte olduğu Günel'i terk ederek bir süre önce Gündeş'le birlikte olmaya başladı Fakat bu işe çok bozulan Günel, sevgilisini çalmakla suçladığı rakibesini yerden yere vurdu Akşam'ın haberine kadar Günel'in, 'Reza hala beni seviyor ve çiçek gönderiyor Hatta Ebru Gündeş'in yanından bana mesaj atıp, 'Beni affet derhal koşup geleyim' diyor' açıklamaları ortalığı adamakıllı karıştırdı Bu gelişme üzerine Zarrab, 'Ona ne mesaj ne de çiçek yolladım Ama Ebru Hanım'a ömrümün sonuna dek çiçek yollayacağım' dedi KANIT ÇİÇEK Azeri işadamının bu sözlerinin ardındaki sinirlenen Günel ise dün facebook'ta atağa kalktı Azeri kızı, facebook'taki sayfasında Zarrab'ın gönderdiği çiçeğin resmini yayınlayarak altına da 'Bu fotoğraf sana kapak olsun Reza'