Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Tarz Benim Öykü Serter Kimdir ?

Bu Tarz Benim Öykü Serter Kimdir ?
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bu Stil Benim Hikaye Serter Kimdir ? hikaye serter kimdir,öykü serter kaç yaşında,öykü serter nereli,bu tarz benim sunucusu öykü kimdir,işte benim stilim hikaye serter biyografisi 48240 48240 butarzbenimoykuserterkimdir5c5a5290aae17butarzbenimoykuserterkimdir5c5a5290aae17 360 720 Bu Tarz Benim Öykü Serter Kimdir ? oykuserterkimdirjpg48240 Bu Tarz Benim Öykü Serter Kimdir ? oykuserterkimdirjpg48240 Hikaye Serter 25021975 Ankara Çankaya doğumludur Liseyi Ankara Ted kolejinde okuduktan daha sonra üniversiteyi Haccettepe Üniversitesi’nde Amerikan Kültür ve Edebiyatı bölümünde bitirmiştir Bunun yanısıra Latin Dili ve Edebiyatını da okumuştur sonra Galatasaray Üniversitesi’nde RadioTV yüksek lisansını tamamladı Şuan Bahçeşehir Üniversitesi’nde SinemaMedya doktorasını sürdürmekte Öykü Serter, CHP İstanbul milletvekili Nur Serter’in kızıdır Babası ise mali muşavirdir Hikaye Serter’in boyu 164 cm kilosu 47 kg olmasına karşın iyi bir fiziği ve sporcu yapısı vardır Yüzme dalında toplam 800 madalya kazanmıştır bu madalyalardan 250 tanesi altındır Yüzmede kurbağa branşında fazla iyidir Birincil medya ile tanışması Capital Radio’da DJ’lik yaparak olmuştur sonra ise Number One Fm’de çalışmış ve ardındaki da Cine 5 te yayınlanan 5’de 5 adlı müzik programıyla tamamen tanınmaya başlamıştır Öykü Serter’in en iyi özelliklerinden biri metinleri kendi hazırlamasıdırBiri Bizi Gözetliyor programının tüm bölümlerini Öykü sunmuştur BBG’den daha sonra Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı adlı programları sunmuştur 2019 yılında yayınlanan Bu Tarz Benim adlı programda juri görevi yaptı Sunuculuk Yaptığı Müsabaka Programları : Bu Stil Benim, Anadolu Ateşi, Akademi Türkiye, Biri Bizi Gözetliyor, Deneyimsiz Birlik, BUM Oynadığı Filmler : 2004 – İstanbul Şahidimdir (Dizi) , 2006 – Ahbir Polis Olsam (Dizi)  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt