Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Tarz Benim Tuğce kimdir?

Bu Tarz Benim Tuğce kimdir?
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bu Tarz Benim yarışmasından 10 haftada elenen Tuğce yarışmanın belkide en sulu gozlu, en cıtı pıtı hanımıydı Guzelliği kendine ozgu tarzı ile yarışmada 10 hafta boyunca boy gosteren Tuğce gectiğimiz gunlerde yaşadığı rahatsızlığı ekranlara yansıtınca yarışmacıların hedefi haline gelmişti
Tuğce Ergişi 1989 doğumludur Rengarenk giyinmeyi sevdiğini soyleyen Tuğce tiyatro bolumu mezunu Mutlu bir yuva sahibi olarak anne olmak isteyen guzel yarışmacı, giyim kuşamına o kadar ozen gosteriyor ki evinde ozel bir giyinme odası ve bu oda icerisinde 4 adet gardrobu bulunuyor

imagesbutarzbenimtugcekimdir5aff7d599da3e
imagesbutarzbenimtugcekimdir5aff7d5b8eea2

Similar threads

Bu Tarz Benim yarışmasından 10 haftada elenen Tuğçe yarışmanın belkide en sulu gözlü, en çıtı pıtı hanımıydı Güzelliği kendine özgü tarzı ile yarışmada 10 hafta her tarafında zirve bildiren Tuğçe geçtiğimiz günlerde yaşadığı rahatsızlığı ekranlara yansıtınca yarışmacıların hedefi haline gelmişti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Bu Tarz Benim Gülşah Yanaş Kimdir yaşı boyu Bu Stil Benim yarışmacısı Gülşah Yanaş 1993 doğumludur Elinde avucunda olanları alışverişe harcıyorEğitimini Fotoğrafçılık üstüne yapan güzel yarışan kendisini Hülya Avşar'a benzetiyor Gülşah Yanaş Recep İvedik 4 filminde de küçük bir rolde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bu Tarz Benim Melisa Şahin Boyu yaşı Hakkında veri Bu Tarz Benim yarışmasının büyük alaka görebilen birinci etabı daha sona ermeden 2 üçgenin taban olmayan kenarı çalışmaları başladı adayları da belirlenmiş oldu Lüzum jüri üyelerinin renkli kişilikleri gerekse yarışmacıların birbirleri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Bu Stil Benim Hikaye Serter Kimdir ? hikaye serter kimdir,öykü serter kaç yaşında,öykü serter nereli,bu tarz benim sunucusu öykü kimdir,işte benim stilim hikaye serter biyografisi 48240 48240 butarzbenimoykuserterkimdir5c5a5290aae17butarzbenimoykuserterkimdir5c5a5290aae17 360 720 Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Bu Tarz Benim Zeynep Öztürk Boyu yaşı kimdir Bu Stil Benim ikinci sezon yeni yarışmacılarından olan Zeynep Öztürk 31 yaşında olup Etiler'de bir butik işletiyor Bu Stil Benim Yeni sezon sezonun iddialı yarışmacılarından bir tanesidir Bu Tarz Benim yarışmacısı Zeynep Öztürk 9 Eylül1983...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
982,404Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt