Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Tarz Benim Yeni Sezonda Hangi Kanalda?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Show TV ekranlarında hafta içi hergün izleyicisi ile buluşan Bu Tarz Benim yarışması transfer oldu Daha önceleri bambaşka isimlerde benzer programlar üretilmiş olmasına rağmen bu sezon izleyici bir başka sevdi Bu Tarz Benim ’i… Nur, Ayşegül, Özlem, Gizem ve diğer yarışmacıların ekranda birbirleriyle atışmalarını, tartışmalarını, şakalaşmalarını, eleme günü için hazırlanan özel showları ile iyiden iyiye evimizin içine girdi Bu Tarz Benim…

Ağır Ağır sona gelinen yarışmada bu hafta Açlık Özden elenen isim olurken geriye Ayşenur, ikizler ve Ezgi kaldı Yani yarışmada artık son etaba girilmiş bulunuyor Kimin birinci olacağı ve büyük ödülü alacağı tartışılırken yeni bir haber ortaya atıldı Bu Stil Benim yeni sezon yeni kanalında başlayacak 29 Aralık 2019 tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 1530 ’da yayınlanacak olan programın yeni kanalı Acun ılıcalının satın aldığı TV8

Jüri koltuğunda İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ’in oturduğu, sunuculuğunu Hikaye Serter ’in üstlendiği ‘Bu Stil Benim ’ yarışması yeni yarışmacıları ile çok yakında karşımızda olacak Yeni sezonda kıyasıya bir rekabete girecek olan isimler şöyle;

Gülay Hançer, Melisa Çeliker, İlbilge Uzun, Gülnihal Samimiyetle,

Maria Surina, Gülşah Yanaş, Nazlı Hamarat, Gökçe Markal,

Melisa Şahin, Aygül Bayşu, Derya Yarar, Emel Özkızıltaş

Nazlı Sultan Plato, Amila Kuruoğlu, Zeynep Öztürk, Özden Cerrahoğlu *

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt