Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bu verdiğiniz siteler çok güzel de..............

bu verdiğiniz siteler çok güzel de..............
0
150

Similar threads

çok önce bulmuştum ama forum da yeni üyeyim daha yeni bu konuyu açmaya geldi neyse pek ii bir oyun değil lakin winamp ta oynamak ilginçOyunu oynamak için ilk önce Winamp’ ta menüyü açıp Options vePreferences e gidin (Ctrl+P) Sonra Plugins menüsünden Input a girinNullsoftVorbis Decoder v135 (in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Arkadaşlar beN Bu Linkten tıkladığınızda Göreceğiniz Üzere Nasıl Key Generatör Programını Nasıl İndireceğimi Bilemiyorum Bilen Biri Varsa Yardımcı Olursa Çok Sevinirim Tıkladığımda Reklam Linkleri Çıkıyor Onlara Tıklıyorum Yine Açılmıyor Kilit Hatta Geçenlerde NCAA Football 14'ü İndirdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
format attıktan sonra yüklenmesi gereken programlar Formattan sonra bilgisayarınıza yüklemeniz gereken programlar altında verilmiştir Winrar: Winrar başlı başına bir sıkıştırma paketi Bundan Böyle üreticisi Türkçe olarak da takviye veriyor RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar, 7Z...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
format attıktan sonra yuklenmesi gereken programlar Formattan sonra bilgisayarınıza yuklemeniz gereken programlar aşağıda verilmiştir Winrar: Winrar başlı başına bir sıkıştırma paketi Artık ureticisi Turkce olarak da destek veriyor RAR ve ZIP dosyaları icin tam destek sağlar, 7Z, ACE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
USB bellekten MP3 player gerçekleştirmek Standart bir USB belleği,her zaman yanınızda olacak bir MP3 çalar haline getiriyoruz: İşte yolu, yordamı USB MP3 çalarlar epeyce yaygın, USB bellekler de yaklaşık olarak her bilgisayar kullanıcısının sahip olduğu bir aygıt Bu taşınabilir USB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,497Konular
981,942Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt