Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu Yara Başka Yara Şarkı Sozu

Bu Yara Başka Yara Şarkı Sozu
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bu Yara Başka Yara Şarkısının Sozleri

Bu yara başka yara dertliyim yardan yana
Zalim gurbet benimle kimsem yok derdim yana
Bahceler gul acar bulbuller figan sacar
Ne zalim yar sevmişim darda bırakıp kacar

Kar yağdı ayaz oldu icerim dertle doldu
Başka derman yok imiş gozyaşım derman oldu
Ne zalim yar sevmişim darda bırakır kacar

Gozlerim gormez gayrı ağlarım zağrı zağrı
Bu gurbete duşeli yarimden kaldım ayrı
Ne zalim yar sevmişim darda bırakır kacar

Similar threads

Neşet Ertaş Sozleri Neşet Ertaş Turkulerinin Sozleri Turkilerin ustadı Neşet Ertaş'ı 25 Eylul 2019 gunu kaybettik Buyuk usta bu zamana kadar pek cok turkuye hayat verip gonul telimizi titretti İşte Zahidem'den, Ahirim Sensin'e, Boyle Olur mu'dan, Gonul Dağı'na daha yuzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
417
Peygamber Efendimize Şiirler, Şefaat senindir ya Resul Allah Ehli imanlar saf saf durmuşlar Mahkameyi kibriyada hesap sormuşlar Gunahı olanlar af dilemişler Şefaat senindir ya Resul Allah Onların yardımcısı cumle enbiya Onların serdarı habibi Kibriya Onlar icin rica ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
381
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt