Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu yazıyı okuduktan sonra bilgisayarınızı sigorta yaptırmayı bir daha düşünün

Bu yazıyı okuduktan sonra bilgisayarınızı sigorta yaptırmayı bir daha düşünün
0
231

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Teknokask sigorta şirketi tarafından sigortalı olan bilgisayarımıHasar oluşması nedeni ile 26 Şubat 2010 tarihinde evraklar ile elden teslim ettiğim Bilgisayarıma, 11 Mart 2010 yani tam 14 gün sonra cevap alabildim Bu 14 gün boyunca da aradığım her gün farklı bahanelerle bilgisayarımla ilgili durumun sonuçlanmadığı belirtildi ve 14 günün sonunda bilgisayarımın raporda yazdığım olay ile bu hale gelemiyeceği anlaşılmış ve bu yüzden sigorta kapsamı dışındaymış Raporumda yazan olay anını kısaca yazıyorum; Sabah saat 7,30 da işime gitmek için evden çıktım ve merenlerden inerken ayağımın kayması sonucu bilgisayarımla beraber düştüm ve bilgisayarımın ekran kısmı ağar hasar gördü (kırıldı) kasa kısmında ise bir sorun olmadıkasa ile ekran birbirinden ayrıldı İşte bu durum sigorta kapsamının dışındaymış Peki soruyorum size bu sigorta bunu karşılamıyorsa, ne işe yarıyor, neden var ? Bu hasar ile olayın oluş şeklinin birbiri ile örtüşmemesi ne demek ? Bu nasıl bir medyumluktur, yada müneccimliktirki olayın böyle olmadığına karar verilebiliyor
Verilse bile poliçede böyle bir şey yazmadığı halde neden sigorta kapsamı dışında oluyor Hakkımı tabiki mahkemede arayacağım ! Umarım bu yazı bilgisayarını sigorta yaptıracakları aydınlatmıştır

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt