bu yazıyı okumak kesinlikle yasaktır Bu yazıyı okumak kuşkusuz yasaktır!!! Sahiden sana bunu okumaman gerektiğini taa başlığı yazarken söyledim ama beni dinlemiyorsun bak hala devam ediyorsun okumaya, galiba birşeyler öğrenebileceğini sanıyorsun fakat havanı alırsın Çünkü bu yazıda işine yarar bir şey yokTekrar baştan etmeme rağmen hala okuyorsun! Büyük ihtimalle sorunlu bir insan olmalısın sen, insanların okumaması için bir yazı var burada ve sen buna aldırmadan okuyorsun Bu işten ne tutku aldığını sorabilir miyim sana? Çok Merak ediyorum, diğer işin değil mu senin? Okuma bu yazıyı Bak hala okuyor, Allah'ım ya Süre varken şunu okumayı bırak işine gücüne bak Burada hayatını değiştirecek bişey mi arıyorsun? Okumaya devam ederek beni sinirlendirdiğinin farkında olan mısın? Okumasana ya Yok değil sen adam olmazsın İnsana bi kere laf söylenir Okuma dediysek okuma işte Yan sallayan kim? Bu yazıda hiçbi şey yok vakit kaybı valla benden söylemesi Yeter ya okuma işte İşine gücüne git Başka bloglara, sitelere git gez dolaş Üff sıkıldım Ne bekliyorsun hala bu amaçsız yazıdan? Mesaj vermemi mi bekliyorsun? İyi hadi kazandın Artık sıkıldım çünkü İşte mesajın: Sigara sağlığa zararlıdır Umarım başın göğe ermiştirbuyaziyiokumakkesinlikleyasaktir5c5610a0bcf7dgifalt
uhas:
uhas:
uhas:
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.