Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu yazıyı okumanıza ne fazla ihtiyacım var...

bu yazıyı okumanıza ne fazla ihtiyacım var...
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
şu lahza gözümden yaşlar süzülürken yazıyorumcanım öyle fazla acıyor ancak
bundan 8 ay önce bittim benzeri ben bir yerlerde gizli kaldım benzerive şayet sizden gelecek bir tümce beni gizli olduğum yerden çıkaracak
üniversite sınavına 2kez girip istediğim yeri kazanacak dek puan aldım lise arkadaşımda benden bir sene önce kazanmıştı kırıkkalede ona danışıp yardım istedim tercih konusunda benimle ılgılenip yardımcı olmaya çalıştı her zaman ögretmenlerin sevdiği daha açıkçası herkesin sevdiği biriydi bende arkadaş olarak deger verıyordum okuldayken farklı sınıflarda olduğumuz için fazla yakından tanımıyordum seçim döneminde başlayan konuşmalarımız bir vakit devam etti sonradan nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde buluşmaya karar verdik onu gördüğüm vakit içime bır bezginlik girmişti nedense o lahza ordan gıtmek istedim (o zamana dek birini hoşuna gitmek isteyip özgürlügumden vazgecemeyen bu yüzden her şeyden herkesten vazgecen bir insandım) gitmek istemiştim yeniden birinden daha ılk dakıkandan yine özgürlüğümü kaybetme korkusu sarmıştı her yanımı derin bir nefes aldım içimden dayan otur sonradan kalkarsın dedim oturduk bir balıkçıda daha ılk dakıka beni etkilemeyi başarmıştu masada güller, müzik, ellerinde en sevdiğim çicekler o gun farklı bir şey vardı bende sevgiliyiz kendimce bugünden itibaren dedi( o gun temmuzun 25 idi biz 19 temmuzda yanı buluşmadan önce zaten sevgili gibi danranıyorduk ama adı yoktu)agzımdan hiç bir zaman anla veremeyeceğim şu kelimeler döküldü aniden biz seninle 19 temmuzdan beri zaten sevgiliyiz o gün beni eve dek bıraktı kendime inanamıyordum hayatımda ilk defa bırını hakiki anlamda hayatıma almıştım bir de korkularım olmadan neyse o gun den sonradan tercıhler acıklandı ben defalarca allaha hayırlısı neresi ise orası olsun diye dua ederdim ve o gun hiç bir şekilde tasarlama olmadan hatta tercıh hatasından nedeniyle onun yanına kazanmıştım inanamıyordum yazdıgım bir yanlıştan dolayı onun yanında gıdıyordumo kadar mutluydum fakat aralıksız konuşuyorduk buluşuyorduk bir kersinde yeniden özgürlüğüm ondan ayrılmak istememe niçin oldu ama o buna izin vermedi birlikte aşacağız dedi kabul ettim onu sevmek için bir ay mücadele sarfetmiştim şimdide gel gitlerimden biriydi yalnızca ben onunla anladım sevmenin emek olduğunu bu cimle çok olağan geliyor kulağa ama hoşlanmak emektir bende ben onun için nedenini bılmeden çaba sarfederek emek vemiştim sonrada sevmiştim işte o yaz böylece geçti daha sonra mektep açıldı bırlıkte gittik her şey fazla güzeldi fazla güzeldi her gün buluşuyorduk buluşmadığımız gün yoktu tekrar tekrar o sensiz yapamam derdi bundan böyle ben dıyordum 9 ekim yıne buluştuğumuz bir gün o gun farklı bakıyordu bana acıyarak keşke o bakışlarımı göreceğime aramızda su söylev geçti
ben:bir sey var bugün sende?
o:hayır değil canım
ben: hayır ayrı bakıyorsun
o: ya nerden cıkarıyorsun yok bir şey
ben: ayrılmak istiyorsun
o: hayır
ben: ayrılmak istiyorsunn
o gun o cümlemden sonra ona ,ben şu anda burdan kalakacağım gideceğim ve bitecek dedim kalktım yurda içten yurumeye basladım arkamdan geldi kolumdan tuttu bıtsın istemiyırum dedi dürüst ol ya bal gibi bıtsın ıstıyorsun dedim hayır dedi sadece beni üzmemek için yalancıktan hayır dıyordu bılıyordumm daha sonra çektim kolumu gittim ben hayatımda hiç bu değin birine gitme diye haykırmak istemedim o gun tüm anılarım geçti gözümün önünden ben bir gün bile buluşmadığımda bana trip atan beni her gün arayan ayrılmadan iki gün önce bile şiir yazar bu adam nasıl oluyorda bıtsın istiyordu
o gun yurda gittiğim zaman tek bir soru sordum baska biri mi varbana söylediği cümle hala derin bir bere birini unutamadım dedi
fazla baskı günlerdi fazla
bir kaç kere gördüm onu canım yandı çağırmak hafif kalır tam 8 ay oldu gideli geçen gün gördüm ki hayatında yeni biri var en fazla ne üzdü beni bılıyor musunuz
ben emek vermiştim ve ben şimdi özgürlümden nefren ediyorum adamım

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt