Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu YIL iSLAM`A Kac KURSUN Gitti !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Gelirini müslüman katili teörist İsrail'e bağışladığınıı duyuran Coca Cola, dördüncü çeyrekte kârının keskin bir yükseliş gördüğünü açıkladı İşre korkunç rakam
Vahşi İsrail'e yardım eden dev şirket CocaCola, bir önceki senenin aynı dönemindeki 678 milyon dolarlık kârının ardından geçen yıl dördüncü çeyrek kârının 121 milyar dolar olduğunu açıkladı

Coca Cola Co'nun karlığının artışında deniz aşırı ülkelerdeki satışlarının etkili olduğu bildirildi Karın artmasında, ABD Dolarının, diğer uluslararası para birimleri karşısında değer kaybetmesinden kaynaklanan satış hacminin artması etkili oldu

Ey Müslüman! İşte sen de Coca Colanın tadını hiç birşey tutmuyorgibi sebeplerle kardeşlerinin
kalbine sıkılan kurşunlara destek ver Soruyorum sana Allah Azze ve Celle göstermesin amerikan
ve yahudi askerleri senin vatanını işgal etmiş sokaklarında gezerken, tecavüz etmek için kadın
aramak maksatıyla evleri basarken, küçücük bebeleri öldürürken ve daha nice zulümleri
gerçekleştirirken sen gene aynı sebeple, bunun tadı bambaşka diyerek amerikan ve yahudilere
destek verecek misin? Cevabının olur mu öyle şeyolduğunu duyar gibiyim, ama
korkuyorum ki öyle bi durumda bile onlara destek vereceksin Allah Muhafaza
Madem olur mu öyle şey diyorsun, o hainlere destek verme ki, hem zulme rıza zulümdür
düsturunca zalimlerden olma, hem de yarın hak anında zorda kalma
DİKKAT: Bu haberi sadece okumakla ve uygulamakla kalma!
Bu haberi makınanda yazdır ve çevrene dağıt (tebliğ etmiş ol)

858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt