Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu yolcular gülmekten öldürür

bu yolcular gülmekten öldürür
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bu yolcular gülmekten öldürür epey yaşlıca bi amca yanına oturan genç kızı esir alıp, gün ışığına birincil çıktığı günden 1 saat önce ne yediğine dek herşeyi anlatmış, sonradan kızcağızı muhabbete katmak için sorularına başlamıştır amca: çalışıyor musun? liseli kız: hayır amca okuyorum amca: üniversite mi? liseli kız: lise amca: hangi lise? liseli kız: xx anadolu lisesinde amca amca:ingilizcen nasıl? liseli kız:iyi gibi amca:yaaabi deneyelim bakalım liseli kız: hbuyolculargulmektenoldurur5c564d01ca3a4gifalt hahaha hahaha hahahaa ne soracaksın amca adımı falan mı? sor bakalım amca:do you have a boyfriend? liseli kız: é!'^+%&%&() ?ben: ahubuyolculargulmektenoldurur5c564d01ca3a4gifalt hahaha hahaha hahaha amca var you dalga kalkmak? sabahın âmâ vakti, yalnızca öğrencilere hizmet veren belediye otobüsü durakta durur bir amca yüklenerek içeri dalar, şoför gayet sakindir ş : öğrenci servisi bu beyefendi a (ne yapacağını bilemez, bineceğine böylece alıştırmıştır oysa laf etmeden inmek istemez) : eee? ş : yani sadece öğrenciler binebilir a(bir tedarik ileri geri arası kalır) : eeerrha?haa! nene diye durakta duruyorsun o zaman? ş (aynı sükunetle) : hava alanına mı gideyim? izmirkayseri aralarında yolculuk esnasında otobüs bozulur 3 saat değin salihli civarlarında belenir en sonunda başka bir otobüse transfer yapılır ve o esnada otobüs bozulduğundan beri hayıflanan bir bayan şoförle ağız dalaşına girmeye çalışır ama sürücü oralı bile değildir en sonunda bayan: + sizin özür dileme şeklinizi kınıyorum beyefendi! şoför ise kayserilidir bellidir: sen gınamıya devam it bacım! olayın geçtiği mevkii: bursa terminal heykel hattı* otobüs doluluk miktarı: 72 karakter otobüste 172 kişi mevcut sıcaklık: 45 ile 50 derece arası klima: yok zaman: öğle vakti baskın teyze son derece kibirli astığım astık, kestiğim kestik havalarında ve dinazora benzeyen simasıyla, burnundan alevler çıkarma çabası içindeyken yukarıda liste halinde verilen etkenlerin etkisiyle otobüs söförüne bir soru sorarak olaya başlar d: bu otobüste klima yok mu yawww!!!!! ş: malasef teyzebuyolculargulmektenoldurur5c564d01d253calt :( Frown :( lakin acs var d: acs neyaaa???!!! Ş: acs aç camı serinle hizmetimizdir arkaya içten bakın cümbür cemaat bu hizmetimizden yararlanıyor oa: pubuyolculargulmektenoldurur5c564d01ca3a4gifalt hahaha hahaha hahahahah!!!! teyze arkaya dönünce herkes sus puss olur aradan 5 dk geçer d: ya bari kapıyı açsana 2 dk açık dursun hava girsin içereee ş: teyze kapının önü insan batmış görmüyosumusun? d: ya böyle gelsinler açsınlar önünü kapının ş: nereye açılcaklar yer mi var? hem yasak kapıyı açtırmak seyahat sırasında d: ya ölcez burdaa ölsek tekrar mi yasak kapı açtırmak yaa oa: ağırbaşlı ol sakin ol şöfer bey gezi biter hakim teyze iner otobüsten ve söylenir d: ayybuyolculargulmektenoldurur5c564d020b27agifalt iyyy iyyy iyyy!! sucuk bile kuru kalır yanımda turşu oldum turşuoo oa: sakin olun şöferr bey oa: allah refah versin basit gelsin ihtiyar amcanın biri otobüse biner ve akbili yoktur dolayısıyla şoförden satın alacaktır ihtiyar amca: ne değin? sürücü: 15 ihtiyar amca: 140 mı? sürücü: 140 olsa 140 derdim yaşlı amca: fakat bende 140 var şoför: iyi ver allahın cezası iki öğrenci arkadaş arkada kötü şekilde tartışıyolar tartışan öğrencilerden teki 5 lirayı çıkarıp şoföre uzttı ve dediki; bir öğrenci bir hayvan alırmısın gezgin adayı: sürücü bey biletim değil bi dahaki durak alıp atsam olurmu? şoför: önce bi yolculara sor bakalım yolcu adayı: sayın yolcular biletim değil bi dahaki durak alıp atsam olurmu acaba? eleman cüzdanındaki öğrenci kartının yerini değiştirir ve altındaki sürücü belgesi öne gelir 525'e biner ve cüzdanında normalde öğrenci kartının olması gereken yerdeki ehliyetini farketmeden şöföre gösterip geçmeye kalkınca: şöför: sen mi kullancan otobüsü? öğrenci belgesi göstersene evladım iett de bugün tarafımdan yaşanmıştır; bi öğrenci(akbilin manâsız çıkması üstüne kaptana 1 lira uzatılır) +aslanım öğrenciyi tanımaz bu, 15 lira öğrenciyi tanımayanı bende tanımam +ne dedin sen(böylece bi kalıplı and bıyıklı olur kendisi) değil bişi, buyur 50 kuruşun amca