buda benden bir dua beni araması için dua http:img1blogcucomimages5n55n5kbesmelegif 1548184005 1548184005 budabendenbirdua5c543b77a30d0gifbudabendenbirdua5c543b77a30d0gif budabendenbirdua5c543b77a30d0gif Arial, Helvetica, sansserifALLAH'IM! Arial, Helvetica, sansserifBANA PEK BİR SEVGİ VER KI: Arial, Helvetica, sansserifEbedi bir hazine gibi bitmesin, çoğalsın daha da sevdikçe, doldursun sarsın çevremi Hatta düşmanlarımı da sevebileyim Arial, Helvetica, sansserifBANA PEK BİR BASKI VER OYSA: Arial, Helvetica, sansserifHerkesten daha çok çalışabileyim, tutsak düşmeyeyim doğanın koşullarına, mutluluğu başkalarına da götürebileyim Arial, Helvetica, sansserifBANA BÖYLECE BİR SAĞLIK VER AMA: Arial, Helvetica, sansserifDüşünebileyim, konuşabileyim Arial, Helvetica, sansserifBANA PEK BİR ERDEM VER FAKAT: Arial, Helvetica, sansserifİbadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten buğulanmış gözlerle, teşekkür edenlere;bir şey yapmadım, anımsamıyorum diyebileyim Arial, Helvetica, sansserifBANA ÖYLE BİR KABILIYET VER KI: Arial, Helvetica, sansserifİyi bir benzer,iyi bir yoldaş,iyi bir arkadaş,iyi bir dost ,iyi bir gönüldaş olabileyim Arial, Helvetica, sansserifBANA PEK BİR UMUT VER KI: Arial, Helvetica, sansserifBugüne kadar yapmış olduğum hatalar için karamsarlığa düşmeyeyim, herşeyden aklanmış olarak yaşama her tarafta açmak üzere bağışlanabileceğimi bileyim Arial, Helvetica, sansserifBANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER ANCAK: Arial, Helvetica, sansserifdüşünebildiğim, yargılayabildiğim, inandığım, kahrolduğum, varolduğum şuanda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim Arial, Helvetica, sansserifBANA PEK BİR BAHT VER AMA : Arial, Helvetica, sansserifYıllar sonradan beni hatırlayanlar herkese iyilik eden, bütün insanları seven,o düzeyde de sevilen bir kişiydi diye konuşsanlar ve ben de rahatlık içinde olabileyim Arial, Helvetica, sansserifBANA BÖYLECE BİR İRADE VER AMA: Arial, Helvetica, sansserifBirgün yenilip, içimdeki şeytanın kurallarına doğru yönelirsem;bu bir us ise düşüncemi, bu bir adım ise ayağımı, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim Arial, Helvetica, sansserifBANA PEK BİR SABIR VER OYSA: Arial, Helvetica, sansserifSükûneti bulayım, durabileyim, düşünebileyim Arial, Helvetica, sansserifAMİN