Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buda Benim ilişkim (farklı bişey)

Buda Benim ilişkim (farklı bişey)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ilk önce bu uzun hikayemi okuyacaklara teşekkürler yorumlarsanız cok sevinirim yardıma ıhtıyacım var

yaşım 17 onun 18 buarada erkek benım ve geçen sene benzer sınıftaydık sadece arkadaştık ona karşı bışey hıssetmıyordum neyse bu yıl derslik değıstırdı eşıtağırlık sınıfına geçtı ben sayısalımve onun evı cok yakın bıze gecen yıl 2donem ve bu yıl daima ben evıne bırakırdım bu senede aynısı oldu bıraktım evıne hep neyse bu yıl 2donem aramız samımleşmeye başladı sinemaya gittik ilk 3 4 sınema aramızda bişeyler yoktu lakin ben ona sarılmak istedigim zamanlar oluyordu neyse lakin kendımı tutuyordum cunku arkadaşız bunu yapamazdım neyse biz eğleniyorduk 1 2 ay dolaştık gezdık sarılmaya başladık sinemada elini tutmaya başladım 15 mayıs onun dogum gunuydu ve bır hedıye hazırladım cok begendı 1 kutu aldım ıcıne aşkın500 günü dvd filmi daha sonra kolye 5 tane mektup ve kalpli kutu ıcınde kırmıızı badem draje bunu neden yaptım ondan hoşlanıyordum sevıyordum onu oda bana karşısında boş deıldı dogum gununden once benden hoşlandıgını soyledı ve gecen sene 2 donem de benden hoşlandıgını ıtıraf etti neyse bunları oldu sinemada bırbımızı opmeye başladık hatta jelibon yediriodum ona her verdıgım jelıbonda opuyodum onu ve ben sureklı jelıbon vermeye başladım agzından taşıyor jelıbon hala agzını açıyor onu opmem ıcın ve dudaklarının aralarında kaldı 1 tanesı gırmedı bundan böyle yarısını kopardı bana verdı ben yedım bunları anlatıyorum cunku onu gerçekten sevıyorum deger verıyorumm aşıgım deli gib şuan ve hazirana kadar boyle gitti bu artık ben ılışkının adını koyalım dedım 4 hazıran gununu sectık o gun konuscaktık herşeyı ona teklif edicektım adını koycaktık oda evet dıcektı biliyordum evet dıycegını soyledı hatta fakat tartıştıktan sonradan herşey bok olduktan daha sonra 1 hazıranda tartıştık bok gıbı konu yuzunden konular bırbınılerını açtı 10 gun surdu 10 haziranda buluştuk herkonuyu toplardık ve artık bişeyler hıssetmedıgını soyledı ve bu ılışkıde adı olmadan çok şey yaşadık

bugunde konuştuk benim onunla arkadaş kalmam kuvvet olucak bunu oda bılıyor bunu soyledıbende evet senı bırıyle gormek benı çok kotu yapar ve bu sana karşı davranışlarımı elımde olmadan deıştırır dedim oda bırı oldugunu nerden biliyorsun oyle bırısıde değil neyse iyi geceler dedi bende msj attım ona
o birisi olmucakmı eninde sonunda şımdı yada 1 ay sonradan yada 3 ay daha sonra yada 5 ay daha sonra birisi olucak her hâlükarda dedım ve benım tek ıstedıgım arkadaşlıgımız devam etmesı ve herseyın zamanın gostermesını ıstıyorum iyi uykular dedim

ben dost olarak devam edip her yerde tavlama taktıgıne geçicem bunun ıcın yardımlarınızı beklıyorum elımde olmadan aşırı sevgı gosterırsem sogumasından korkuyorum neler yapabılırım nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım nasıl jestler falan ? yardımmm

daha sonra ekledim
not:10 hazirandaki buluşmada tşört bastırmıştım ona özel ismi falan yazıyordu ve ingilizce bir söz belkı bılmeesınız(YOU'RE MY WONDERWALL ELİF)ve bır dosya hazırlamıştım adını sen koy diye başlık attım 7 8 sayfa ıcıne guzel anılarımızı cızdım yanında neler hıssetıklerımı yazdım ıste ılk defa elını tuttugum vakit vardı parktaydık salıncakdaydı kumdaydım dızlerımın ustune cokmustum elını tutuyordum usuyordu cunku o hatıra cızdım falan neler hıssettıklerımı yazdım ve cok begendı hatta sence fıkırlerım degıstımı dıye sordu bende o kadar sanmıyorum dedım sonra bu tşörtü bıdaha gıycekmısın dedı heralde dedim nıye gıymıyım sana aşığım dedım