Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buda Benim revanim pişman olmayacaksınız

Buda Benim revanim pişman olmayacaksınız
0
50

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Buda Benim revanim pişman olmayacaksınız tatlı tatlı çeşitleri revani tarifleri revani tarifi tatlılar ve tarifleri revani tatlısı, tatlı, revani tarifi, revani en hoş revani burda meleklerim 1548695018 1548695018 budabenimrevanimpismanolmayacaksiniz5c4f35ee65835budabenimrevanimpismanolmayacaksiniz5c4f35ee65835 budabenimrevanimpismanolmayacaksiniz5c4f35ee65835 en hoş revani bence benim revanim revanimin üzerine revani tanımamzaten bir yemeyen pişman birde denemeyenişte buda benim tarifim REVANİ TATLISI MALZEMELERİ 3 Yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı pekmez yarım akarsu bardağı zeytin yağı 2,5 subardağı irmik 1 su bardağı un yarım nehir bardağı süt 1 su bardağı yoğurt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ve portakal kabuğu rendesi yada limon kabuğu rendesi ŞERBETİ,İÇİN id 5 Su bardağı su 4 su bardağı şeker TATLININ HAZIRLANIŞI Yumurta ve şekerleri beyazlaşıncaya dek köpürtün bunu özellikle söylüyorum mikserle adamakıllı çırpın bunun sebebi hem hamurun iyi kabarması hemde tatlılara yumurta girdiğinde çırpılmazsa yumurta kokusu oluyor daha sonra geri kalan yağ, süt, pekmez,yoğurt,diğer sıvılarıda katın azcık daha çırpın ve irmik,unvanilya ve kabatma tozunuda karıştırıp sıvıların içine dökün karıştırın ve enson rendelenmiş olan portakalın birazcık suyunuda içine sıkıp rendelediğiniz kabuğunuda içine atın kaşıkla şöyle bir karıştırıp yağlanmış fırın tepsinize döküneccik daha bekleyin ancak tepsiye eşdeğer dağılsın sonradan 180 dereceli fırında pişirinkızarınca alırsnız çünkü pişirme süresi fırından fırına değişiyor ŞERBETİN HAZIRLANIŞI Su ve şekeri tencerenize koyun harlı eteşte pişirin rengi sarımtırak olunca ve zaten o kendini emin ediyo bi kaç damla limon sıkın ve ocağı söndürün şerbetiniz soğuk kekiniz sıcak fırından çıktığı gibi derhal şerbeti dökün bi kaç saat daha sonra servise hazırlanmış afiyet olsunisteğe tabi üstüne hindistan ceviz badem fıstık kırıkları serpebilirsiniz  
 

Similar threads

Revani Tatlısının resimli tarifi revani tatlısı tarifi revani nasıl yapılır tatlı tarifleri tarifleri tarifi revani tatlısı, revani tarifi, malzemeleri, revani nasıl yapılır hakkında genel bilgiler meleklerr size hoş bir tatlı tarifii revanii...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Revani (yoğurt tatlısı) yogurtlu revani yoğurtlu revani tatlısı yoğurtlu tarifi tatlısı tarifi videolu Eveeeet meleklerim kimileri bu tatlıya revani kimileride yoğurt tatlısı diyolarben bu tatlıyı çoğu kez yapıyorum ve muhteşem oluyoyani düşünün kayınvalidem bile bayıldı :bilinmeyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Kolay Revani Tatlısı kolay revani tatlısı kolay revani tarifi tatlısı tarifi resimli 1548696060 1548696060 kolayrevanitatlisi5c4f3a00b348dkolayrevanitatlisi5c4f3a00b348d http:yemekgunlugumblogscomyemekgunlugumimagesrevaniJPG Bu haftasonu Cumartesi kayınvalidemler (Rukiye annem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Resimli Revani Tarifi Revani Tarifi Resimli Revani Tatlı Tarifi Resimli Resimli Revani Tarifi Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan revani tarifini bu yazımızda paylaşıyoruz meleklerresimlirevanitarifi5c4f338904f23alt Üzerine ister hindistancevizi, ister ceviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Karıncalı Tatlı Haşhaşlı Revani haşhaşlı revani haşhaşlı tatlı hashasli tatli tatlı tarifi karınca tatlısı 1548694893 1548694893 karincalitatlihashaslirevani5c4f3572511b7karincalitatlihashaslirevani5c4f3572511b7 karincalitatlihashaslirevani5c4f3572511b7 Malzemeler 3 tane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt