Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Buğday Aşı Çorbası

Buğday Aşı Çorbası

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
MALZEMELER
4 su bardağı su
1 adet haşlanmış kuzu gerdanı ve suyu
200 gram aşurelik buğday
1 kase yoğurt
1 adet yumurta sarısı
1 adet havuç
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı kırmızıbiber Tuz


HAZIRLANIŞI
Tencerede 4 su bardağı suyla kuzu gerdanını 6070 dakika pişirin Suyu bir tencereye süzün Akşamdan ıslanmış ve yıkanmış aşurelik buğdayı ilave edin 3035 dakika pişirin Önceden pişirdiğiniz kuzu gerdanının etini ayıklayıp, incecik didin Kaynamakta olan karışıma ekleyin
Yoğurt ve yumurtayı çırpın Hafifçe sulandırarak karışıma ekleyin Haşlayıp, kibrit şeklinde doğradığınız havuçları da tencereye alın Ayrı bir tavada tereyağını eritin Kıyılmış domatesleri ekleyin 34 dakika kavurup, kırmızıbiberi ekleyin Bu karışımı da çorbaya ekleyin Tuzunu ayarlayarak servis yapın
 
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt